Bageste Fragt Dækning For Nissan Qashqai 2008 2009 2012 2013 privatliv Kuffert Skærmen Security Shield skygge Auto Tilbehør

kr403.22

Varebeskrivelse


----Køb rådgivning-------------------------------------------------------------------

1. Før budgivning, kan Du læse denne liste nøje og stille alle dine spørgsmål, Det er vores fornøjelse at besvare alle dine spørgsmål, men vær venlig at tage et øjeblik til først at læse alle de oplysninger, der gives her, hvor din de fleste spørgsmål' svar.

2. Hvis det ikke er det, så kan du i kontakt med os ved at trade manager eller via e-mail eller Facebook, vi vil besvare dine spørgsmål inden for 1-6 timer.

----Produkt-attributter-------------------------------------------------------------------

Materiale :Høj Kvalitet Helt Nye Nylon Polyester

Størrelse : Gennem Formen Producere.Størrelsen og Afstanden Passer.God Kvalitet.Garanti for 100% produkt størrelse velegnet til installation.

Produkt Størrelse: 1 Sæt

Produkt Vægt : 3 KG .

Helt nyt Lærred Materiale gurantees fremragende anti - varme,anti-salt,anti-korrosion,forlænger levetiden yderligere.

Allerede vundet godkendelse af patenter for innovation design på Bagsiden Kuffert Security Shield bagageskjuleren .

Varer, der blev fremstillet i henhold til ISO9001 & TS16949 stor fabrik, strenge management system, som sikrer en stabil kvalitet.

Certifikat for bestået:ISO9001&TS16949

Oprindelsessted:Guangzhou,Kina.

Meget enkel manuel installation! ! ! ! !

----Om Picturesgoods -------------------------------------------------------------------

---- Om Told --------------------------------------------------------------------

I de fleste tilfælde, at køberen skal ikke betale told.Vi vil erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat.Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr, Bedes du tjekke fællesskabets politik på dit eget sted, som Brasilien,Polen,italien.

Hvis du har brug for til at erklære reelle værdi på parcle, bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager.

----Omkring betaling -------------------------------------------------------------------- 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. ----Omkring forsendelse -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping af EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Kina post, og osv.( Bortset fra nogle lande og APO/FPO ) .

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.pakken vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage.

3. Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Hvis Ordren Adresse / Tlf / Postnummer / Adressat, Enhver fejltagelse, - Pakken er ude af stand til at blive modtaget.Vi Påtager os intet Ansvar for, Tak !

4. Service Transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Om leveringstiden, vi ikke kan styre perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode !

---- Tilbagevenden&refusion -------------------------------------------------------------------- 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og Vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

4. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.phyto.dk.eller, du kan vælge at få en erstatning.

5. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

---- Om-garanti -------------------------------------------------------------------- 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte det EMS med en udløbet garanti.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.phyto.dk! ---- Om feedback --------------------------------------------------------------------

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Vægt 2.5kg
Maksimal Vægt Anbefaling 70kg
Element Type Bageste Stativer & Tilbehør
Materiale Type Nylon
Specielle Funktioner Cover Kuffert
Minimum Vægt Anbefaling 10kg
Item Højde 6inch
Item Længde 00inch
Item Bredde 0inch

Relaterede varer