Testet For Samsung Galaxy A51 LCD-A515F SM-A515F/DS A515F/DS A515F Skærm Touch screen Digitizer Til Samsung A515 Skærm

kr180.83

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


100% Testet For Samsung Galaxy A51 LCD-A515F SM-A515F/DS A515F/DS A515F Skærm Touch screen Digitizer Til Samsung A515 Skærm

Velkommen til vores butik!Vær opmærksom på at vores vigtigste tips :

1.Når du beslutter dig for at placere ordre fra os, bedes du læse klart som nedenfor,hvis du har nogen tvivl, pls kontakte os først,vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.

2. Hvis du ønsker at placere bluk ordrer, bedes du kontakte os og bede om citater,vil vi give dig den bedste whoelsale priser .

3.Efter at have Modtaget varen, Bedes du må ikke installeres direkte, når du modtager varerne.

1)Tilslut din telefon til at teste for det første, hvis produktet er normal så at installere, eller lad fagfolk for at få hjælp.Eventuelle skader eller fejl forårsaget af forkert betjening, er ikke omfattet af kvalitetssikring.

2)Vær venlig ikke åben konflikt, det er en skade.Kommunikere mere for at gøre sikker på, at vi begge parter til at løse problemer.

Om Garantien:

1.De produkter er af højeste kvalitet,så hvis du ikke er tilfreds med en vare, du har købt,kan du kontakte vores Customer Service Team .Så hurtigt som muligt.Vi vil være i stand til at hjælpe dig med alle afkast og tilbagebetalinger, der er baseret på betingelse af varen.

2.Hvis de varer du har modtaget, ikke er som beskrevet.Oplys os og sende os tilbage inden for 3 dage om tilbagebetaling.Vi vil tilbagebetaling inden for en uge efter modtagelsen af returvarer.

Feedback:

1. Din tilfredshed er vores stræben!Vi vil gøre vores bedste for at levere premium-service til dig. 2. Din feedback er meget vigtig for vores udvikling af erhvervslivet og en målestok for, hvor godt vi gør.Vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Leveringstid Inden for 2 hverdag efter betaling bekræftet
Kvalitet Ægte AAAA
Skærm > 3"
Mærke DEKANO
QC Testet Tre Gange Før Forsendelse
Certificering INGEN
Model-Nummer For Samsung Galaxy A51 LCD-A515F
LCD-Kit Ja
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Opløsning 1080*2400
Materiale TFT
Kompatible Mærker Samsung
Lager Levering Fabrikken stor mængde på lager
Bruger Passer din ødelagte telefon
Overlegenhed 100% Ingen Døde Pixel
Punkt Betingelse Ny
Oprindelse KN(Oprindelse)
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm

Relaterede varer