JMCQ Android 9.0 2G+32G Bil Radio Multimidia Video-Afspiller, GPS Navigation Bil Stereo Til Mitsubishi Outlander 3 2012-2018 2din

kr770.78

Varebeskrivelse


GRATIS RETURNERING : Hvis du er fra Rusland, Israel, Sydkorea, USA,Canada,Australien,STORBRITANNIEN,Frankrig, Spanien,Tyskland, Brasilien,Saudi-Arabien,forenede arabiske EMIRATER, Polen,Nederlandene,Italien.Du kan nyde godt som lokale vende tilbage inden 15 dage fra modtagelsen af varen,uden nogen grund,det er GRATIS ! ! !

Som svar på problemet med dårlig ringe kvalitet af den indbyggede mikrofon i radioen, T3L/T9-radio er udstyret med et RCA-kabel og en ekstern mikrofon, der understøtter tilslutning af en ekstern mikrofon, for at sikre kvaliteten af opkald

PS:

Støtte til at oprette forbindelse subwoofer

MIC-interface er 2,5 mm

Hvis du ønsker at bruge nogle apps, så som Yandex kort eller andre hyppige opdateringer, der tager en masse hukommelse, anbefales det at købe en kører hukommelse version af mere end 2 GB for at få en jævn oplevelse, hvilket er hvorfor nogle ældre Android-telefoner er få stukket

Understøtter de Fleste Sprog på Verdensplan engelsk русский 한국어 عربي 日本语 עברית osv.

JMCQ bil radio understøtter næsten alle sprog i verden, hvis du har brug for os for at ændre sproget for dig, inden du sender, kan du efterlade en besked på ordren

Tip: Du kan klikke på linket nedenfor for at se alle de sprog, der understøttes af JMCQ bil radio.

★ Er, at det er egnet til din bil? :

1. Check den tilsvarende model og år for produktet og bil

2. Sammenlign installation position af produktet med den bil, der skal opgraderes

3. Kontrollere, om produkt magt kabel interface er velegnet til din bil (bemærk: ikke alle grænseflader af den oprindelige bil skal være tilsluttet)

4. Hvis du stadig ikke kan bedømme, bedes du sende os den oprindelige bil radio installation placering (foran) billede og det originale radio tilbage interface billedet til os

>>365 dage garanti + installationsvejledning + online vejledning

★Vi stræber konstant efter at gøre innovative hardware og software af bilen multimedia-afspiller radio giver dig en personlig og høj kvalitet oplevelse.Som støtte til at give os fem-stjernede feedback og dele fotos, efter du har modtaget pakken, vil vi udvide garantien periode af 6 måneder.

★Vi leverer gratis firmware, software og GPS navigation kort opdateringer.

★Hvis produktet har problemer med kvaliteten inden for 1 år efter bekræftelse af modtagelsen, vil vi direkte kan erstatte den nye maskine for dig.Men, bedes du kontakte os først at løse efter-salg spørgsmål.Denne garanti gælder ikke for skader forårsaget af uheld, misbrug, forkert anvendelse eller ændring af produktet.

Real Android-9.0-system, støtte anvendelsen split screen, gøre din brug mere praktisk, mere støtte nyeste programmer.

Sammenlignet med den almindelige skærm, IPS visning vinkel er større, og skærmen er mere sarte

Den nyeste teknologi, ved hjælp af avancerede Android navigation løsninger, der understøtter flere brugerdefinerede indstillinger og åbner flere muligheder for brugerne.

Sammenlignet med den oprindelige bil, skærmen er større, farverne er mere levende, og det understøtter visning fra flere vinkler.Den nye ramme er udført i henhold til den oprindelige bil, der passer perfekt til din bil og er let at installere.

Den vigtigste drivkraft bruger kort navigation til venstre på skærmen og co-pilot, eller den bagerste barn (via video-output) ure favorit TV-program på den højre skærm.

Støtte split screen display af alle 2-programmer, der kombinerer på vil.

Understøtter video og DVR anvendelse Af Flydende Vindue , tilpasse visningen position, og gøre din køreoplevelse fuld af smarte farver.

Støtte bagtil-video-udgang, kan bilen stadig opfylde de behov for underholdning af børn i den bageste, mens under hensyntagen til kørsel.

Den seneste andriod 9.0 4 core system, der understøtter 1GB RAM + 16GB ram og 2GB RAM + 32GB valgfri ROM, vil vi fortsætte med at lancere mere kraftfulde maskiner, venligst være opmærksom på vores shop Modtage meddelelser om nye produkter).

Den indbyggede standard justering er 12EQ (op til 32EQ), og den lyd, der omgiver kan være indstillet på samme tid, så du har mulighed for at fordybe dig i de vidunderlige musik.

Understøtter næsten alle kort apps.Inden du sender din favorit-produkter, vil vi installere den nyeste offline kort over dit land for dig, og kortet vil blive opdateret med jævne mellemrum.Du kan selvfølgelig også vælge at bruge online-kort.

Støtter omvendt displayet.Når bilen er i omvendt tilstand, radio, vil øjeblikkeligt skifte til skærmen på bagsiden af bilen for at sikre din køresikkerhed.

Hvis du ikke har den originale kamera, du kan købe den ved at klikke på "KØB NU" på billedet nedenfor.

Understøtter forbindelse til ADAS DVR.ADAS DVR har flere indbyggede hjælpemidler kørsel teknologier, indsættelse af høj kvalitet TF hukommelseskort til at optage hvert øjeblik af din kørsel.

Flere og flere nationale fremstilling standarder kræver, at køretøjerne skal være udstyret med dæk tryk alarm enheder.Betydningen af tire pressure alarm-udstyr kan ses.Klik på billedet nedenfor for at købe en tire pressure alarm enhed, skal du tilslutte en radio, og feedback dine dæk status i realtid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Original Rat Kontrol Støtte
Mærke jmcq
Oprette forbindelse Til USB-ADAS DVR Støtte
Interface USB
TF/Micro SD-Slot 2
Certificering INGEN
Anvendelse Af Flydende Vindue Støtte(T3L)
Spænding 12V
Element Vægt 1.7kg
Slut en ekstern mikrofon Støtte(T3L)
Herunder CANBUS Ja
Android-system Android 9.0(T3L)
Mitsubishi Model Outlander
Materiale Type Metial+Plast
Support-Funktion Video Output(T3L)
RAM 2G
OSD Sprog Vietnamesisk
Digital Media Format JPEG
Item Størrelse 22cm*13cm*5cm
Særlig Funktion Støtte Can-Bus
For Køretøj, Der Mærker/Modeller Mitsubishi
Specielle Funktioner TV
Din Dobbelt Din
Oprindelse KN(Oprindelse)
ROM 32G
Outlander-År 2015
Out Power 4 x 50W
Model Navn Android-9.0-afspiller
Original Bil Kamera Støtte
Skærm Størrelse 10.1"
Operativsystem Android 9.0
Max Ekstern Hukommelse 128G
Herunder Billede Ja
Tilslut USB-TPMS Støtte
Velegnet til modeller For Mitsubishi Outlander 3 Outlander3 2012-2018
Opløsning 1024*600

Relaterede varer