2020 Xiaomi Mi 20W MAX antal Qi Trådløs Bil Oplader EPP Auto Knivspids Bil telefonholder 2.5 D-Glas Ring Tændt Oplader til iPhone, Samsung

kr176.36

Varebeskrivelse


Funktioner:

1. Elektrisk forvrængning: Dette produkt er elektrisk forvrængning funktion, så når du kører, kan telefonen oplades så snart du sætte det på holderen, uden kompliceret ledningsføring.Og armen kan være op til 81,5 mm efter åbning, tilpasse sig markedet og de Fleste mobil-telefoner, der understøtter trådløs opladning.

2. Induktiv elektriske klemme arm: Dette produkt har en indbygget skjulte infrarøde sensor.Mobiltelefonen bliver automatisk indsat og låst tæt på klemmen arm, så mobiltelefonen er ikke let at falde ud, selv når parkeringsbremsen anvendes, er den hastighed bump er gået, og vejbelægningen er væltet.Dette produkt understøtter også multi-vinkel gratis trinløs justering, så telefonen kan blive fast og bruges i henhold til dine vaner.

3. Dobbelt varmeafledning: Dette produkt har indbygget uafhængige fan og metal termisk pad, som kan være intelligent vis justeres med temperaturen, hvilket reducerer opladning strøm af mobiltelefon på grund af, overophedningsbeskyttelse og i høj grad at reducere opladningstiden.

4. Flere beskyttelse: Dette produkt understøtter flere protection funktioner, der nemt kan håndtere forskellige unormale forhold, såsom kortslutning og overspænding, og beskytte opladning sikkerhed.

5. Blå lys ring og buet glas: Dette produkt anvender integrerede 2,5 D glas materiale som opladning panel for at forbedre effektiviteten af bilen opladning til mobiltelefon, hvilket gør opladning hurtigere.Den blå ring-formet velkommen lyset lyser efter at der er tændt for strømmen, og det kan ses om natten, når du kører.

Beskrivelser:

1. Denne oplader er kortslutnings-beskyttelse funktioner, såsom at "over-strøm, over-spænding, overbelastning,-temperatur" til at beskytte din kærlighed maskine og oplader udstyr.Det er et troværdigt produkt.

2. Understøtter elektriske forvrængning og trådløs opladning.Det er både cool og praktisk bil, beslag og en handy høj-speed trådløse oplader.Det understøtter 20 W MAX høj-effekt, som hurtigt kan Mi9 magten tilbage til 45% i En halv time, og det tager kun 90 minutter til at udfylde.

Specifikationer:

Farve: Sort

Produkt model: WCJ02ZM

Grænseflade: USB-C

Input: 5V/3A, 9V/2A, 12V/2A, 5V/1.8 A, 20V/1.35 EN

Udgang: MAX 20W

Materiale: PC + glas

Produkt størrelse: 117.2*73.4*91.7 mm

Executive standard: T/CA101-2018Q320281DHR05

Pakke Inkluderet:

1 x Xiaomi Mi Trådløs Bil Oplader

1 x strømkabel

1 x power adapter

1 x indsæt base

Bemærkninger:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Stik Type Type C
Funktioner Med Opladningsindikatoren
Mærke Xiaomi

Relaterede varer