SONOFF T0 EU ' s TX-Serie 1/2/3 Bande WiFi Smart Switch Væg Home Automation Skifter Arbejde med eWelink Google Startside Alexa

kr73.82

misc

Varebeskrivelse


SONOFF T0

Wi-Fi Smart-Kontakt På Væggen

WiFi-smart switche med 1 bander er opdelt i T0(EU & UK &USA),

Alle parametre kan fjernstyres ved hjælp af din telefon, og enheder, der er forbundet med switche kan arbejde selvstændigt.

Arbejder med Amazon Alexa og Google-Assistent som lader dig tænde eller slukke dine apparater med en stemmekommando, perfekt til dem, der har brug for at håndtere meget husarbejde samtidigt.

Funktioner følsomme touch-knapper, der er fastgjort på enkel og elegant skifter for at sikre en moderne og flot dekoration på væggen overflade.En lille tap, for lettere kontrol.

Hvis bekymre dig din månedlige elregning er overvældet af strømslugende apparater, eller ønsker at tænde for din og kaffefaciliteter, mens du sidder på sofaen, den tidsplan, som er et godt valg.

Ved at angive en tid for enheder, og de skifter, vil hjælpe dig med at tænde eller slukke dem automatisk.

Skræddersy intelligent scene for dine apparater.du skal blot indstille en begivenhed til at ske, til at udløse en SONOFF enhed eller grupper af enheder med et tryk på din telefon.

Dit udstyr vil ikke køre på grund af en unormal WiFi-netværk, LAN kontrol, og dermed er designet til at sørge for, at de kan arbejde normalt.

Kompatibel med IFTTT funktion, switche kan kommunikere med en masse af enheder og tjenester, til at udløse dem til eller fra.

Der er flere komplicerede trin, når vi begynder at få adgang til et intelligent hjem, til par, skal du indtaste konto og adgangskode, navn og så videre.

Andelen kontrol giver dig en hurtig måde at give dig og din familie til at styre enheder sammen.

Du er ikke sikker på, om at slukke ovnen når du forlader hjemmet, bare at tage telefonen ud og åbne eWeLink app til at kontrollere den real-time status for enheden.

Parameter:

Model:T0

Standard:EU

Bande:1/2/3 bande

Farve: Hvid

Input: AC 100-240V 50/60Hz 2A Antal

Output: AC 100-240V 50/60Hz, 2A/Bande, 6A/Samlet Antal

Kabinet Materiale: Hærdet Glas Panel + PC

Trådløs Standard: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 G

Pakke Inkluderet:

1*T0 WiFi Vægafbrydere

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke sonoff
Model-Nummer SONOFF T0 EU
Voice control Der er kompatible med Google Hjem Alexa
Camera Equipped No
App Støtte eWelink
Certificering CE
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Oprindelse KN(Oprindelse)
STANDARD EU
Staten Forsamling Klar til at Gå,

Relaterede varer