Børneværelse Astronaut Indretning Søde Mini Dekorationer Kreative Stilfulde Personlighed Ornament Dukke Kontor Computer, Skrivebord, Pynt

kr46.09

Home Decor

Varebeskrivelse


Bullet Punkter:

1、Høj Kvalitet: Denne astronaut indretning er lavet af høj kvalitet polyester og plast med ekstra stabilitet, non-toxic og lugtfri.

2、Levende Figurer: Levende figurer og udgør, forskellige linjer, glatte tre-dimensionelle guld dekorationer, mode og luksus, bringer plads temaer til hjemmet.

3、Søde og Barnlige: Rejse i rummet, er modigt at udforske det ukendte mysterier, søde piger og børn, der symboliserer de uskyldige fantasi plads, ivrige efter at udforske de mysterier i universet.

4、Harpiks Materiale: hele indretningen er lavet af harpiks materiale, stærk og modstandsdygtig over for at falde, levende form, at fremhæve tekstur.

5、Udsøgt Afbildet: detaljerne i rumdragt er smukt skildret, farven er klar, naturlig og selv, bunden er glat og flad, og den placering er fast og stabilt.

Funktion:

Smarte form, personlighed, elegant og levende form, forskellige linjer, glatte tre-dimensionelle guld udsmykning, mode, lys luksus, som kan bringe plads tema til hjemmet.

Specifikation:

Størrelse:

Astronaut knus indretning: om 7.5*5.5*9.5 cm/2.95*2.17*3.74 tommer, om 190g

Plads stol indretning: 6*8.5*8cm/2.36*3.35*3.15 tommer, om 124 g

Plads måne model indretning: 6*6*12cm/2.36*2.36*4.72 tommer, ca 140g

Packing Liste:

Astronaut Indretning*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5 .Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Børns værelse dekorationer Astronaut sølv omfavne
Størrelse Space hugging style
Drop Shopping Støtte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Navn Astronaut pynt
Materiale Plast
Tema mennesker
Er Smart Enhed No
Stil Moderne
Søde Mini Astronaut Indretning Kontor Computer, Skrivebord, Pynt

Relaterede varer