(10-50STK) CA 888 CA-888 CA888

kr69.97

misc

Varebeskrivelse


produkt beskrivelse ca - 888 super lcd strømforsyning kredsløb universal power moduler vise universal stromversorgungsmodul programmer: løse de 15 - 21 - tommer lcd-skærm strømforsyning vedligeholdelse problemer med lcd-tv power board skade en stor del.en af magt, chip, high power switch prøvetagning modstand skader er de mest almindelige, fordi disse komponent modeller, og sort.ofte er der ikke samme reservedele, og kan ikke repareres.de fleste kunder har behov for en ven af generelle formål lcd-stromversorgungsmodul.modulet er: ledninger er enkel, let at installere, sparer tid, forbedre succesraten for vedligeholdelse, og så videre.vedligeholdelse problemer med venner opfyldt, kan man overveje udviklingen af en universel strømforsyning modul.for det andet, den pin-tilslutning 1 fod gule linje: dræn, power control side, så den oprindelige high power mos strømforsyning d - pol.generelt, midten af power-knappen rør feet 2 fødder sorte linje eller pulver linje gnd, modul jorden, 300 v, så den negative kondensator, den samme linje.direkte til en stor filter kondensatoren. 3 meter rød linje vcc, modul strømforsyning, så den feedback, snoede terminal ensretter kondensator til det positive.kontinuerlig strømforsyning spænding mellem 12 - 18% 4 meter hvid linie: fb, spænding feedback, optiske koblere 4 fødder, kan du tjekke den optiske koblere 3 fødder varme, varme og derefter det optiske koblere, den varme jorden, mens den 4-pin perifere kredsløb separat. 5 meter grøn linie: start start pin-kode, derefter + 300 v kondensator positive kunder skal være optimistisk omkring den specifikke metode til at oprette forbindelse til forandring, ikke blind random access.kan\'t læse mere end den følgende sammenligning for at se et par gange.hirdly, skal du bruge 1. fjern den originale strømforsyning chip på bordet (normalt 8 meter), og afbrydere (mos rør) 2. check kondensator 300 v, og kapaciteten af lastseite af den pakke, der er ingen tromle, et problem på den første udskiftning 3. check den sidste side, der er ingen kortslutning, ad bord, hochspannungsbord 4. forbinde modulet til den tilsvarende linje, og nøje kontrollere, at der ikke er nogen forkert, hvis det er forkert, at det modul, brast 5. der er installeret i den oprindelige position af radiator, sikre, isolering, kortslutning 6. magt, messspannung er ikke de resultater, der er ingen problem, så tjek årsagen Velkommen til Hongsam Elektronik komponenter co.,ltd

Garanti

1.- 90days " - garanti.

2.- Hvis varen er defekt ved modtagelsen, skal det være inden for 7 dage fra modtagelsen for udveksling en ny (Køber skal returnere alle oprindelige og ubeskadigede varer under salgbar tilstand)

3.- Vi leverer gratis reparation service inden for et år efter køb.For det første 1 måned, vi vil betale en måde fragt( fra os til din placering), Efter 1 måned efter køb, køberen skal betale på to måder forsendelses omkostninger.

4.- Vi får de returnerede varer, vil vi sende den erstattet dem tilbage så hurtigt som muligt.

5.- Vores garanti omfatter ikke produkter, der er fysisk beskadiget eller under fn-normale driftsbetingelser, som følge af misbrug eller forkert installation på de dele,

Betaling

1.- Sørg venligst for, at din betalingskonto, er tilgængelig, før du bud på det punkt.

2.- Alle betalinger skal være ryddet inden 7 dage efter du modtager varen.Hvis du virkelig har problemer med at betale for den vare, bedes du kontakte os først, vi vil hjælpe med at løse det.

3.- Hvis du har nogen speciel anmodning om oplysninger om varen, bedes du angive dette i din bestilling.

Forsendelse

1.- Vi kan levere produkter i hele verden.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Kina Post, Hongkong Indlæg er alle tilgængelige.

3.- Varen vil blive sendt ud med 3 dage efter modtagelse af betaling.

4.- Sørg for din leveringsadresse og telefonnummer er korrekt, når du bud på det punkt.

5.- Du kan spore den situation, at dit produkt på hjemmeside, efter at de er sendt ud

Import Skatter eller afgifter

1.- Told, skatter og andre afgifter, der er sket i din side, er ikke inkluderet i prisen på varen.Disse gebyrer og afgifter, som gives af køber.

2.- Tjek med dig lands Skikke office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du køber det.

3.- Bemærk bekræftet detaljerede oplysninger om levering faktura.For eksempel, hvor meget pris, vi bør skrive på fragtbrevet faktura, eller hvordan man kan beskrive emnet, osv..

Feedback

1.- Som din feedback er meget vigtig for vores udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak for din tid.

2.- Vores program vil forlade tilbage til den samme feedback til dig efter din positive feedback.

3.- Du bedes kontakte os, før du forlader en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemer.

Mange tak for din støtte og ønsker, du har en dejlig dag!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer CA-888
Element Type RJ11
Køn Mand
Mærke liser

Relaterede varer