26mm ODx 24mm ID kulfiber Rør 3k 500MM Lang (Roll Indpakket) carbon rør med full carbon, Japan 3k forbedre materiale

kr109.55

Varebeskrivelse


Flettet Kulfiber Rør

Disse rør er bestående af carbon fiber flettet og ensrettet stoffer.Dette produkt er ideel til opbygning af letvægts rammer og strukturer, som for eksempel spær.Vores kulfiber rør er blevet udviklet til at være meget stærkere under deformation og side læsning end pultruderede slangen.De er også betydeligt lettere end pultruderede slangen.Også det produkt, envejs lag er optaget, fjerne langsgående revner og spaltning.Den er færdig på dette produkt er forskellig fra andre produkt linier.Disse kulfiber rør vis tekstur af carbon fiber flettet med en våd og skinnende udseende.

Kan ikke se præcis, hvad du leder efter?Kontakt os om tilpassede tykkelser, - størrelser og-færdige længder.Brugerne er ansvarlige for design og test af alle strukturer, der involverer kulfiber Rør og gussets og er ansvarlige for at fastslå, sikkerheden og egnetheden af disse produkter til deres egne formål.

Roll indpakket kulfiber rør (Rør) er fremstillet ved hjælp af flere lag af prepreg carbon fiber (og hvis bemærkes, andre) materialer.Generelt hvert lag er ca 0.005 tommer (0,12 mm-0,15 mm) tyk, hvilket betyder, at en kulfiber rør med en godstykkelse af 0.050 inches vil typisk være sammensat af 9-10 enkelte lag af carbon fiber.Antallet af lag (plys) giver os mulighed for at variere orientering af fibrene i tykkelse, at skabe et high performance, manipuleret produkt.

Materiale 100% Fuld Carbon Fiber Indre Diameter 24.0 mm tommer=0.944 (i) Ydre Diameter 26,0 mm tommer=1.023 (i) Væg 1,0 mm tommer=0.039 (i) Længde 500mm tommer=19.685(i) Vægt 60 g (Enkelt) Mønster 3k lærredsvævet Overflade (udvendig) Cello Wrap Glans (sort)

Carbon fiber Rør har følgende fordele

1. Lav vægt, høj styrke Dens vægtfylde 1.4 1.5 g/cm, er kun en fjerdedel af stål, transport og installation er meget praktisk, sammenlignet med plast produkter, dens styrke er plast produkter af snesevis af gange, så lav vægt, høj styrke er en af de bemærkelsesværdige egenskaber af kulfiber stang kompositter.

2. Korrosionsbestandighed, anti-aging, lang levetid Carbon fiber bar til syre, base, salt, nogle organiske opløsningsmidler og andre ætsende erosion, inden for korrosionsbeskyttelse har den uforlignelige overlegenhed til andre metaller, og har god vandtæthed og ældningsbestandighed, så uanset, i korroderende omgivelser og bad i det fri, i våde omgivelser drift, dens levetid kan nå mere end 15 år.

3. God sikkerhed, høj slagfasthed, kan design sex er stærk, er uundværlig for moderne industri-og landbrugsprodukter en af de nye alternative materialer

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke WHABEST
Materiale Carbon Fiber
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
Model-Nummer 26x22x500mm

Relaterede varer