48Pcs Jul Plast Falske Candy Canes Snoet Toy Håndsrækning til juletræ Hængende Dekorationer

kr69.91

misc

Varebeskrivelse


Festlig design: disse plast Falske candy cane dekorationer har forskellige farver, som er relateret til Jul, de kan virkelig tilføje en festlig tryk, de ser så smuk på vinduet eller træ og er sådan en lille dejlig tilføjelse til din ferie dekorationer.

Let at hænge: lavet af plast, som ikke let at bryde, og ingen skade til børn, snoet design gør disse candy canes let at gribe med hænder, og "J" design er let at hænge på juletræer.

Hvor kan man bruge: du kan bruge hænge disse plast Falske candy sukkerrør på juletræer, vinduer, vægge eller andre steder, du kan lide, også kan være godt dekorationer til gaver, kranse, frakker, hvad mere er, kan du vælge forskellige farve kombinationer i henhold til dine præferencer.

Perfekt gave: disse dejlige candy canes ornamenter er ikke kun smukke at hænge pynt af juletræ, skabe en stærk festlig stemning, men også gode gaver til dine børn, bringer glæde til børn.

Farve: Rød, Hvid, Grøn

Materiale: Plastik

Størrelse: Længde 15 cm

Pakkens Indhold:

24 * Røde og hvide candy canes

24 * Rød, hvid og grøn candy canes

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Pakning Ingen Gaveæske
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Jul
Sæt Type No
Type Engroshandel No

Relaterede varer