New Style >>>National vind smykker Hmong håndlavet Miao sølv smykker refererer til den ring, ring Personlighed hule

kr75.87

Varebeskrivelse


jewerly ingen box

Forsendelse

1. Standard-forsendelse metode er air mail, der er ingen told problemer på de fleste tidspunkter.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig i at importere varer.Hvis du ønsker hurtigere shpping metode,

vi tilbyder ems , og andre Hurtig.Du kan kontakte os for præcis det beløb, hvis du ikke er sikker på, at de skal betale for forsendelse til dit land.

2. Det tager omkring 7-20 dage for luftpost at ankomme på USA,STORBRITANNIEN,Canada og de fleste Europæiske lande, men det vil tage 20-50 dage til South American ' s kunder.Hvis du ikke er sikker på dit land, service, bedes du venligst kontakte mig for mere information.

Yderligere Instruktion Checkout

Vi forsøger altid vores bedste for Lovligt at Minimere din importafgifter (eller GST eller V. A. T. eller andre Afgifter).I de fleste tilfælde , er der ingen pligt, der skal betales på alle.Men, hvis nogen ekstra gebyrer genereret for fortoldning skal betales af kunden.For at undgå enhver ulykke, du foreslår, er at sætte din lokale told-og offentlig regulering er inden køb.

Returret

Køber skal kontrollere pakkens gang at modtage.Hvis pakken er beskadiget under fragten, bedes du nægter at kvittere for pakken, og den vil vende tilbage til os.Så kontakt os straks.

Hvis du har brug for tilbagesendelse, skal du kontrollere to gange for at bekræfte, at elementet ikke arbejde og du kontakte vores kundeservice repræsentant, så lad os vide detaljeret problemet, og send os nogle billeder, for at bekræfte det.og hvis køber insisterer på at vende tilbage, efter vores tekniske ingeniør kontrolleret modtaget retur er uden ethvert problem med kvaliteten,alle gebyret er på købers regning.

Vi KUN acceptere tilbagevenden til oprindelige pakke.Sørg for, at det emne har INGEN menneskeskabte sabotage.Hvis du har købt i forkert tilstand,BEMÆRK venligst, at fragt og gebyr vil ikke blive refunderet, alle vende tilbage shipping gebyr skal betales af køber.

For andre igen spørger, bedes du kontakte os via e-mail.

Læs venligst disse oplysninger omhyggeligt, før budgivning og kontakt os direkte for yderligere spørgsmål, vil vores service team står klar til at betjene dig.Tak for opmærksomheden.

Om os

Dette er min nye shop, og jeg er meget værdsat hver klient, der kommer og besøger os.Din støtte betyder meget for os.Du kan give mig besked om eventuelle problemer og

Feedback Politik:

-Vi værdsætter vores kunder og ønsker dig til at være tilfreds.

-Hvis du ikke er glad for nogle grund, venligst e-mail os, inden de forlader negativ e feedback.

-Vi er rimelig og vil arbejde hårdt for at løse problemer retfærdigt.

-De fleste problemer kan løses uden at skulle forlade negative bemærkninger til hinanden.

-Positive Feedback Vil Blive Efterladt På at Modtage Feedback fra Køber.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion Stemningen Tracker
Element Type Ringe
Model-Nummer AAA
Stil Trendy
Bøde eller Mode Mode
Overfladen Bredde 2mm
Materiale Metal
Køn Unisex
Indstilling Type Usynlige Indstilling
Mærke NoEnName_Null
Lejlighed Party
Metaller Type INGEN
Ringe Type Bryllup Bands
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Form\mønster Hjerte

Relaterede varer