SpinFit CP155 Silikone ørepropper til Hovedtelefon Udskiftning 5,5 MM Dyse Dia Større Lyd Ledende Rør DUNU

kr50.19

Varebeskrivelse


SpinFit CP155 Patenterede Silikone Ørepropperne for Udskiftning 5,5 mm Dyse Dia brug for større lyd ledende rør cp155

* 1 kort i den oprindelige pakke er 2 par, hvis du kun købe et par, vil vi skære det med 1 kort; op eller lav, vil blive sendt tilfældigt.

Funktion:

Ørespidsen kerne har en indre diameter på 5,5 mm.Vores nyeste opgradering til den store bar høretelefoner.Ørespidsen ydre dimension er lidt længere, hvilket resulterer i en endnu større tætning.Giver musik til at blive hørt i den måde, den er designet til at blive hørt.

BRUGER:

Bred vifte af anvendelser.Ørespidsen har en bar størrelsen på 5,5 mm.Passer til de fleste hovedtelefoner med soundport dyse 6 mm ~ 7 mm.Kompatibel med Pioneer CH3, Jaybird Frihed F5, X3 trådløse, Anker SoundBuds, Audeze iSine 10, iSine 20 og LCDi4. Inkluderet i kassen til Optoma Nuforce BE2, Erato Lyd VERS.ANTAL: pakken indeholder 2 par af silikone udskiftning øreoliven ( 4 stk.).DESIGN: Premium blød silikone ørespidsen, der vipper, der giver fremragende og varig komfort.Lyd isolering og Høj intensitet lytte.In-ear-stabilitet.Fleksible, flytbare, genanvendelige og holdbare ( meget mere holdbart end skum ørepropper ).Perfekt erstatning for din stock øretelefoner eaphone!

*Alle viste billeder er til illustration formål kun, faktiske produkt kan variere i farve.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 5.5 mm Nozzle Dia.
Materiale Silikone
Pakke Ja
Element Type Hovedtelefon Silikone Case
Oprindelse TW(Oprindelse)
Mærke dunu
Model-Nummer CP155

Relaterede varer