JMCQ Android 9.0 T3L PLUS For Skoda Octavia 3 A7 2013-2018 Bil Radio Multimidia Video-Afspiller, GPS Navigation 2 GB+32GB DSP Ingen 2din

kr717.18

Varebeskrivelse


GRATIS RETURNERING : Hvis du er fra Rusland, Israel, Sydkorea, USA,Canada,Australien,STORBRITANNIEN,Frankrig, Spanien,Tyskland, Brasilien,Saudi-Arabien,forenede arabiske EMIRATER, Polen,Nederlandene,Italien.Du kan nyde godt som lokale vende tilbage inden 15 dage fra modtagelsen af varen,uden nogen grund,det er GRATIS ! ! !

Android version dom metode: real Android-8.1-og Android-9.0 støtte split screen og anvendelse flydende vindue funktion

Understøtter de Fleste Sprog på Verdensplan engelsk русский 한국어 عربي 日本语 עברית osv.

JMCQ bil radio understøtter næsten alle sprog i verden, hvis du har brug for os for at ændre sproget for dig, inden du sender, kan du efterlade en besked på ordren

Tip: Du kan klikke på billedet nedenfor for at se alle de sprog, der understøttes af JMCQ bil radio

Real Android-9.0-system, støtte anvendelsen split screen, gøre din brug mere praktisk, mere støtte nyeste programmer.

Den nyeste teknologi, ved hjælp af avancerede Android navigation løsninger, der understøtter flere brugerdefinerede indstillinger og åbner flere muligheder for brugerne.

Sammenlignet med den oprindelige bil, skærmen er større, farverne er mere levende, og det understøtter visning fra flere vinkler.Den nye ramme er udført i henhold til den oprindelige bil, der passer perfekt til din bil og er let at installere.

Den vigtigste drivkraft bruger kort navigation til venstre på skærmen og co-pilot, eller den bagerste barn (via video-output) ure favorit TV-program på den højre skærm.

Støtte split screen display af alle 2-programmer, der kombinerer på vil.

Understøtter video og DVR anvendelse Af Flydende Vindue , tilpasse visningen position, og gøre din køreoplevelse fuld af smarte farver.

Støtte bagtil-video-udgang, kan bilen stadig opfylde de behov for underholdning af børn i den bageste, mens under hensyntagen til kørsel.

Den seneste andriod 9.0 4 core system, der understøtter 1GB RAM + 16GB ram og 2GB RAM + 32GB valgfri ROM, vil vi fortsætte med at lancere mere kraftfulde maskiner, venligst være opmærksom på vores shop Modtage meddelelser om nye produkter).

Den indbyggede standard justering er 12EQ (op til 32EQ), og den lyd, der omgiver kan være indstillet på samme tid, så du har mulighed for at fordybe dig i de vidunderlige musik.

Understøtter næsten alle kort apps.Inden du sender din favorit-produkter, vil vi installere den nyeste offline kort over dit land for dig, og kortet vil blive opdateret med jævne mellemrum.Du kan selvfølgelig også vælge at bruge online-kort.

Støtter omvendt displayet.Når bilen er i omvendt tilstand, radio, vil øjeblikkeligt skifte til skærmen på bagsiden af bilen for at sikre din køresikkerhed.

Hvis du ikke har den originale kamera, du kan købe den ved at klikke på "KØB NU" på billedet nedenfor.

Understøtter forbindelse til ADAS DVR.ADAS DVR har flere indbyggede hjælpemidler kørsel teknologier, indsættelse af høj kvalitet TF hukommelseskort til at optage hvert øjeblik af din kørsel.

Flere og flere nationale fremstilling standarder kræver, at køretøjerne skal være udstyret med dæk tryk alarm enheder.Betydningen af tire pressure alarm-udstyr kan ses.Klik på billedet nedenfor for at købe en tire pressure alarm enhed, skal du tilslutte en radio, og feedback dine dæk status i realtid.

Understøtter Bluetooth-forbindelse, Bluetooth dial telefon, indbygget mikrofon, radio, selv om det omgivende miljø er støjende, radio, understøtter ekstern mikrofon, der fortsat kan sikre din ringe kvalitet.

Støtte rat kontrol af den originale bil.For det første brug af version uden canbus, manuel vigtig læring er nødvendig.Den version, med canbus kan bruges efter kontrol og tilslutning af canbus.

Som en radio, bygget i en stærk og stabil radio understøtter indbygget forstærker chips til foretrukne kanaler.

Efter indsendelse af ordren, vi er nødt til at forbinde produktet til en power test, så læg et gratis kort, test resultater, og derefter bruge en multi-lag anti-kollision boks og en boble shock taske til at sikre, at produktet er sikkert leveret til din hænder.Levering tager 1-3 hverdage efter købet, skal du være tålmodig.

Om efter salg:

Hvis der er et problem, efter du har modtaget varen, bedes du give os en chance for at tjene dig.Du må ikke åbne konflikten.Tvisten behandles af platform.Platformen er ikke professionel, og kan ikke løse deres grundlæggende problemer.Bemærk tillid til os.Bedes du kontakte os hurtigst muligt Via www.phyto.dk, vi vil komme tilbage til dig inden for 12 timer på grund af jet lag

FAQ

Q: Hvad kan jeg gøre for hurtigere levering?

A: sørg for, at du forlader korrekte (mobil) telefonnummer/Post-koden og leveringsadresse på www.phyto.dk for systemet, en worng oplysninger vil forsinke henblik på forsendelse, toldbehandling og lokale leveringstid.Efter at placere ordre, bedes du sende os din bil detaljerede oplysninger for at kontrollere, at undgå fejl.Vær opmærksom på, at afsendelsen af en besked fra www.phyto.dk og svar ASAP for hurtigere levering.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Spænding 12V
Oprette forbindelse Til USB-ADAS DVR Støtte
Digital Media Format JPEG
Materiale Type Metial+Plast
Interface USB
Særlig Funktion Støtte Can-Bus
RAM 2G
Velegnet til modeller For Skoda Octavia 3 A7 2013 2014 2015 2016 2017 2018
Herunder CANBUS Ja
Support-Funktion Video Output(T3L)
Android-system Android 9.0(T3L)
ROM 32G
Slut en ekstern mikrofon Støtte(T3L)
Anvendelse Af Flydende Vindue Støtte(T3L)
Max Ekstern Hukommelse 32G
Tilslut USB-TPMS Støtte
Original Rat Kontrol Støtte
Out Power 4 x 50W
Specielle Funktioner TV
Model Navn Android-9.0-afspiller
For Køretøj, Der Mærker/Modeller skoda
Certificering INGEN
Herunder Billede Ja
Din Dobbelt Din
Skærm Størrelse 10"
Element Vægt 1.7kg
Skoda Octavia Combi-År 2013
Operativsystem Android
Opløsning 1024*600
Mærke jmcq
Item Størrelse 22cm*13cm*5cm
TF/Micro SD-Slot 2
Original Bil Kamera Støtte
OSD Sprog Vietnamesisk

Relaterede varer