Fransk Kilde La Vie Est Retten Flytbare Vinyl Væg-Mærkat Mærkat Kunst Tapet Stue Hjem Dekoration Maling DD0241

kr38.21

Home Decor

Varebeskrivelse


størrelse

Alle billeder i denne annonce, der ikke repræsenterer den faktiske størrelse af mærkaten.Læs dimensioner på den side for flere produkt detaljer: 1. Den dimensionelle fejl er 1~2cm, fordi det er målt vandret. 2. På grund af størrelsen af design, nogle vægoverføringsbilleder kan have flere dele. 3. Kan tilpasses i størrelsen

Oprindelige fashion simpel luksus familie skåret wall sticker dekorative maleri

Fransk Kilde La Vie Est Retten Flytbare Vinyl Udskæring Wall Sticker Decal Kunst Tapet Stue Hjem Dekoration Maling DD0241

Flere Farver Tilgængelige

Fås i forskellige størrelser og andre farver.Kontakt os og vi vil give dig en rimelig pris.Alle billeder af produktet er fysiske, belysning, computer og overvåger, at forårsage farveforskelle med de faktiske produkter.Den endelige farve, vil være underlagt den faktiske produkt

Hvordan At Installere:

1. Sørg for at overfladen er glat, ikke holde sig på ru eller ujævn overflade. 2. Vælg det sted, du ønsker at anvende, for at rydde op i aske og fedt, holde det rent og tørt. 3. Stick til retningslinjer for det billede, video, eller dine egne ideer. 4. Peel off papiret og så holde fast på væggen, bane fra midten til venstre og højre. 5. For store wall stickers, det tager 2 eller flere folk til at blive perfekt; 6. Vinyl vægoverføringsbilleder er aftagelig, men kan ikke omplaceres. 7. Bare skræl og pasta, ingen lim eller kemikalier.

Q: Kan jeg fjerne mærkaten?

A: Ja, du kan nemt fjerne dem ved langsomt at eksfolierende.Når de anvendes i et køretøj, skal du muligvis har brug for varme for at få hjælp (hårtørrer).

Q: Kan vi lave klistermærker i forskellige størrelser?

Svar: kontakt os for at give dimensioner.Hvis vi kan opfylde dine krav, vil vi give et tilbud.

Q: Kan vi tilpasse de farver, jeg har brug for?

Svar: Ja, vi har mange farver

Q: Kan vi tilpasse nogle klistermærker jeg har brug for?

Svar: Ja, bedes du kontakte os og fortælle os om dine behov, hvis vi kan opfylde dine krav, vil vi give et tilbud.

Levering oplysninger og tjenester

Læs venligst disse vilkår omhyggeligt, før budgivning: 1. Vi accepterer kun betaling via PayPal, skal du kontroller, at du har en gyldig PayPal-konto, før budgivning, kan vi ikke acceptere, at store mængder af E-Kontrol (elektronisk check) 2. Alle varer vil blive afsendt til køber PayPal-adresse.Inden betaling, skal du sørge for, at din adresse i PayPal passer til den adresse, du vil have os til at sende. 3. Alle varer vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling, undtagen i weekenden. 4. I de fleste tilfælde, international shipping tager 15-60 dage.Vi forsøger vores bedste for at give dig de mest pålidelige og billig levering.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og postvæsen.Hvis du er i en fart, kan du efterlade os en besked, før du placerer en ordre.Leveringstid på helligdage (Jul, Kinesisk nytår, osv.) kan være længere end normalt, skal du tilføje 5 til 10 dage, som en forsinkelse for begge. 5. Hvis du har nogen skibsfart problemer, er du velkommen til at kontakte os, vi vil give dig et tilfredsstillende svar.Du behøver ikke gøre casual debatter.Tak igen! 6. Enhver import omkostninger afholdes af køber. 7. Efter at have modtaget den vare, de køber, er tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat. 8. Da din feedback er meget vigtig for udviklingen af vores forretning, og hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade os positiv feedback (fem stjerner).Du har brugt 1 minut, men dette 1 minut er meget vigtigt for os. 9. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback, vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.tak!

Indretning din bome:En egnet plads kræver ekstraordinære samhusning

Wall Art Skåret Dekorative Klistermærker Vinyl, Dette er en begivenhed, der pryder væggene i alle rum, tilføjer en sjov atmosfære og viser dine vægge til smukke kunstværker, denne enkle og originale design vil være perfekt af.Vælg den størrelse du har lyst til at tilføje et strejf af farve til dit hjem, som supplerer den traditionelle, hvide vægge, og forskellige nuancer er egnet til dine dekoration.Disse billige og af høj kvalitet vinyl materialer, der kan anvendes til en lang tid, og er let at anvende på glatte vægge.Du kan skabe din helt egen stil minutter, og dette wall sticker er den perfekte gave til at dekorere familie venner og familie.

Wall ' s tale

Velkommen Til Min Butik & Nyd Din Shopping!!!Vi er professionel producent af Vinyl Cutting decal sticker .Høj kvalitet af vores vinyl materiale i Kina.Vi kan tilbyde alle former for mode design og personlig produkt i henhold til at opfylde dine krav.Vi vil så give dig rabatter på engros ordrer, bedes du venligst kontakt os for tilbud.Drop-shipping er til rådighed så godt.Du efterlade os en besked om det navn, du vil skrive på mærkaten.Vi anbefaler et navn, men hvis du anmode om vi kan gøre to navne (ingen ekstra pris) Første indledende brev, der er skrevet med store bogstaver, og resten er små bogstaver.Vi vil være glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller design-idé, som du måtte have.Vi kan udvikle din egen idé (ingen ekstra pris) Hvis du ikke kan finde ud af, hvor til at forlade de oplysninger,du har gennemført købet,og vi vil kontakte dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Specifikation Single-piece Package
Model-Nummer DD0241
Scenarier VÆGGEN
Stil Fransk Kilde La Vie Est Courte Vinyl Væg Sticker Decals
Velegnet til stue, soveværelse
Hvordan til at tilpasse kontakt os for shipping størrelse, farve, mængde, før bestilt
Klassificering Vinduet Klistermærker
Materiale PVC
Funktion Øko-venlige aftagelige vægklistermærker
mønster Fly Wall Sticker
farve Sort hvid rød guld brun blå grå lilla grøn orange pink vin rød
Censor Kode DD0241
Kvalitet Vandfast solcreme, ikke-giftige miljø beskyttes
Pakke Inkluderet 1 mærkat + 1 ark overførsel
Tema Tegn
Mærke namrace
Færdig størrelse 22x59cm 55x145cm
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer