August EP800 TWS Bluetooth Hovedtelefon V5.0 Trådløse Støj Annullering Øretelefon med Mikrofon Håndfri Headset Øretelefoner til telefonen

kr136.72

Varebeskrivelse


BÆRBARE MAGT – 550mAh bærbare opladning tilfælde giver mulighed for 25 TIMERS batteritid, og 5 FULDE AFGIFTER - 1.5 timers opladning giver mulighed for FEM TIMERS Afspilning og taletid MULTI-FUNKTION KNAP - Bruge øretelefoner til at springe, pause og spole tilbage i sporene PÅ FLYT - for at Besvare og afslutte opkald ved at klikke på en knap AUTOMATISK GENOPRETTELSE af forbindelse - Den Nyeste Bluetooth-5.0-chipsæt giver en STÆRK FORBINDELSE og STRAKS forbinder med den forrige enhed, de knopper, der er forbundet med DSP støjreduktion - Integreret RETNINGSBESTEMTE mikrofoner, der fanger din stemme, mens du MINIMERE baggrundsstøj og interferens - FORBEDRING af din ringe oplevelse bedre KOMFORT – Den EP800 bløde UDSKIFTELIGE silikone ørepuder sikrer komfort på alle tidspunkter - LYS ØRETELEFONER (3,5 G) give mulighed for en lun og diskret pasform

Ekstrem Bærbarhed

Den kraftfulde 550mAh opladning tilfælde er meget lille, hvilket betyder, at EP800 kan nemt placeres i en taske eller lomme.Let øretelefoner (3,5 g) give mulighed for en diskret pasform samtidig med at den giver dig med base rige musik i alle steder.

IPX6 Imprægnering Teknologi

Den EP800 Knopper er udviklet med IPX6 imprægnering, der sikrer beskyttelse mod regn og sved.Forbedre din motion rutine, uanset forholdene.

Øget Komfort

Den EP800 ' er er forsynet med små, mellemstore og store udskiftelige ørepuder, der giver mulighed for en brugerdefineret pasform, der holder knopper på plads, uanset situationen.

Bemærk:Dette er den gamle version EP800,og den gamle version af EP800 venstre og højre øretelefoner ikke kan parre med hinanden.EP800.L og EP800.R kan findes på Bluetooth-liste på samme tid, hvilket betyder, at den venstre earbud og det rigtige er ikke parret med hinanden.

Hvis du gerne vil have par til venstre og højre øresnegl, skal du følge instruktionerne nedenfor:

1. Tage ud både øretelefoner fra sag;

2. Tryk på og hold tænd / sluk-knapper i 5 sekunder, LED vil blinke rødt og slukke;

3. Tryk og hold to power-knapperne for 10 sekunder, to LED vil blinke hvid og rød.Bliv ved med at holde knapperne nede, indtil to LED begge slukke;

4. Sætte to øretelefoner tilbage til opladning sagen;

5. Tag dem ud fra den fyldehuset igen, EP800 vil indtaste forbindelsestilstand.EP800 vil være at finde i Bluetooth-liste.Tilslut din enhed med EP800.L.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Frekvens 2.4 GHz-2.48 GHz
Længde 0m
Aktiv Støj-Aflysning No
Kontrol-Knap Ja
Batteriets kapacitet 50mAh*2
Tale tid 4-5 timer
Trådløse Type Bluetooth
Støtte profiler A2DP/HFP/HSP/AVRCP
Støtte APP No
Bluetooth-Version 5.0
Opladning Metode Opladning sagen
Model-Nummer EP800B
Chipset Realtek RTL8763BRC
Certificering CE
Transmission distance 15 meter
Er wireless Ja
Med Mikrofon Ja
Meddelelse Ægte Trådløs
Opladningstid 1-2 timer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ørepuder Type Forseglet
Vocalism Princippet Dynamisk
Codecs sbc
Vandtæt Ja
Funktioner Vandtæt
Stik INGEN
Hovedtelefon Puder Materiale Silikone
Mærke August
Standby-Tid 30 Dage
Stil I-Øret
Volumen Kontrol Ja
Understøtter Hukommelseskort No
Opladning sag kapacitet 550mAh

Relaterede varer