Lefon Transportabel Stereo Radio Modtager, AM FM-MP3-musikafspiller Understøtter TF SD-Kort, USB-Drev-AUX-LED-Skærm Lommelygte Mini-Radioer

kr88.40

Varebeskrivelse


Lefon Mini Bærbar Radio Modtager, AM FM-Genopladelige MP3-musikafspiller Understøtter TF/SD-Kort, USB-Drev-AUX -

LED-Skærm Lommelygte

Protable digital radio højttaler-Lefon mini bonus, digital FM/AM-radio højttaler med lommeformat (4.6*2.5*0.8 inches) og afrundede kanter, sin lille, kompakt og nemt melodier i lokale stationer, vil du få en klar lyd og stor reception for de stationer, fra den pæne lille radio.Automatisk / manuel søgning og gemme radiostationen.

Genopladeligt li-ion batteri - Genopladeligt 1000mA lithium batteri, og Det sidste for mindst 6-7 timer efter en opladning, batteriet kan let fjernes og erstattes.

Mere end en radio - MP3-musikafspiller understøtter TF Kort / USB-Forbindelse( op til 64G kapacitet); et standard 3,5 mm stik til høretelefoner, hvis det er nødvendigt.FM/AUX/USB/TF tilstand med LED lommelygte, og en stor LED-Skærm, så meget som muligt for at opfylde dine behov.

Attraktivt design - Kommer med en strop til bekvemmelighed regnskabsmæssige, og håndled band har en tast, der er knyttet som kan placeres i et slot på bagsiden af enheden, og det gør en meget robust stativ.

Tidløs gave ide - Velegnet til camping, vandring, tur, lytte til fodbold og baseball spil.Bedste gave til ældre og børn.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Strømforsyning Genopladeligt Batteri Pack
Mærke Lefon
Krop Materiale Plast
Bluetooth No
Dimensioner (B X H X D) 4.6*2.5*0.8 inches
Funktion lommelygte
Pakke Ja
Model-Nummer L-908
Skærm Ja
Stil Bærbare
Type AM / FM
Trådløst internet No

Relaterede varer