Barneseng Mobile Rangler Legetøj Tegnefilm Uglen Bed Bell Farverige Musikalske Fremskrivning Tidlig Pædagogisk Legetøj Til Nyfødte 0-12 måned

kr209.68

Legetøj & Hobbier

Varebeskrivelse


Funktion:

1.Det kan suspendere barnlige vedhæng af forskellige figurer til at tiltrække babyer til at gribe, ryste, skal du trykke på og stimulere deres interesse i spil. 2.Nogle vedhæng er lavet af blød plast, så babyer kan sikkerhed til at bide i det, og de træner deres greb muligheden.

Vis produkt

Tips

1.Engros-og dropshipping er både velkommen. 2.For engros,vil vi tilbyde rabat. 3.For dropshipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

Service Tid

Beijing Tid: Fra 9:00 til 18:00 pm; London-Tid: Fra 2:00 am til 11:00 pm; Moskva Tid: Fra 4:00 til 13:00 pm; Pacific Daylight Time: Fra 18:00 til 3:00 am

Forsendelse

1.Alle varer bliver kontrolleret grundigt, inden afsendelse. 2.Angiv venligst dit fulde navn og korrekte adresse, vi er ikke ansvarlig for dine fejltagelser.

Leveringstid

1.Vi vil pakke og afsende pakken med det samme.Og der der vil være en lille forsinkelse, når ferien. 2.Vi vil herefter sende pakken via Kina Post eller andre nationale post.Normalt shipping tid er 15-30 dage i henhold til dit land.Hvis du ikke kan modtage din vare indenfor 30 dage, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp.

Efter-salg Service

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, er du velkommen til at kontakte mig for en løsning, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback, hvilket betyder, at du ikke har brug for vores service efter salg.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Brand historie

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Plast Type ABS
Model-Nummer Tegnefilm Uglen Bed Bell
Advarsel hold væk fra ild
farve Flerfarvet
Aldersgruppe 3 år gammel
Køn Unisex
Funktioner Blottere
Pakke Adskiller
Mærke Mini Tudou
Form Tegnefilm
Materiale Plast

Relaterede varer