Voksne/Børn Lukkede type boksning hoved vagt/Sparring hjelm/MMA/Muay Thai kickboxing tandbøjle/Hoved-beskyttelse

kr79.22

misc

Varebeskrivelse


Funktion:

1. Overlegen kvalitet,koncentreret stødabsorberende skum,der beskytter hoved i de mest farlige områder,komprimeret skum fastholder en meget høj grad af beskyttelse i hele hovedet beskytte dækning, samtidig med at atlet uddannelse effektivt.

2. Absorberende non-slip belægning, dette boksning hovedbeklædning er komfortable og montering, interne åndbart materiale forhindrer, at sveden, så du kan bære kampsport hjelm for en lang tid.

3. Kompakt støbt plastik skum polstring for kinder og tilbage til hoved -, dobbelt-tyk polstring for panden, giver en fremragende fitness og beskyttelse.

4. Beskyttende udstyr, kampsport bevægelser er afgørende for en effektiv leder beskyttelse, letvægts design for større fleksibilitet.

5. Multilayer skum polstring,dette boksning head cover er for maksimal beskyttelse, så du behøver ikke at bekymre dig for meget om din modstanders hænder at såre dig.

6. Pålidelighed,hoved beskyttende enhed, der holder det på rette sted, så det ikke flytter sig eller falder af under træningen, det er let at bruge, effektiv, og mere holdbar beskyttende boksning hjelm/taekwondo hjelm.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Konto Type: Boksning Hoved Vagt Hjelm

Materiale: PU+Skum

Farve: Sort

Muligheder: Voksen Stil ,Børn Style

Voksen Head Protector Størrelse:Ca.17x24cm/6.7x9.4in

Voksne Hovedet Protektor: Justerbar, Der Er Egnet Til Hoved Størrelse Af Ca.50-60 cm/19.7-23.6 i Længden Inden 24cm/9.4 i Fra Toppen Af Pande Til Hage

Børn Head Protector Størrelse:Ca.14x19cm/5.5x7.5in

Børn Head Protector: Justerbar, Der Er Egnet Til Hoved Størrelse Af Ca.30-50cm/11.8-19.7 i Længden Within19cm/7.5 Fra Toppen Af Pande Til Hage

Pakkeliste

Pakke Liste:

1 x Boksning Hoved Vagt Hjelm

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale PU+SKUM
Stil Fuld-dækket
Der Gælder Mennesker, Unisex
Valg Voksen Stil ,Børn Style
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæson Universal
Mærke Aolikes
Element Type Boksning Hoved Vagt Hjelm
Alder >8 År
Model-Nummer Boksning Hoved Vagt Hjelm
Sport boksning

Relaterede varer