Mobile motion telefon armbind dække for at køre arm band indehaveren af telefonen på armen tilfældet for xiaomi huawei 7 tommer store arm taske

kr39.27

Varebeskrivelse


Dette afsnit er neutral (ingen udskrivning) ) Navn: 1923 Wristbag Enhed: en Størrelse: 9.5*18cm vægt: ca 40g/brutto vægt: ca 50g/brutto vægt Materiale: Nylon Lycra Emballage: Gennemsigtige lynlås pose emballage Funktion Beskrivelse: Mobile telefoner, bankkort, ændre og andre små elementer, der kan installeres.Elasticitet og åndbarhed

Virksomheden har sine egne udviklere, tilpasset produktionen efter kundens design, hvis du har dit eget design, kan du fortælle os, at vi kan producere i henhold til dit design.

1. Syv dage uden grund at returnere eller bytte varen (kunden varer ikke returneres eller ombyttes, først bekræftet i henhold til den tidligere prøve, bedes du underskrive kontrakten).

Vi har ingen grund til at returnere eller bytte varen i 7 dage.Da den logistik, der viser, at modtagelsen er blevet underskrevet, og de varer, der returneres indenfor 7 dage, den forudsætning er at sikre, at den / de returnerede varer må ikke påvirke to salg.Ikke-kvalitet returvarer betales af køber selv.Problemer med kvaliteten kræve, at køberen til at betale den fragt tilbage i forvejen.Efter modtagelse af den returnerede vare, vil vi refundere fragten tilbage til dig.

2. om levering

Vi vil arrangere levering inden for 5-8 dage efter, at du betaler for det 1-20 stykker af produktet og bekræfte design tegning med succes.

3.7 dage udveksling

Vi lover at returnere varer en gang hver 7 dage.Hvis der er problemer med kvaliteten i produkter inden for 7 dage efter din signatur, kan vi arrangere for dig at ansøge om tilbagebetaling efter salg.

Virksomheden indledning:

Dongguan Konkurrenceidræt Varer Co., Ltd.er et professionelt produktionsselskab af cykling tøj, kører tøj, hurtigtørrende T-shirts, vest, basketball tøj, fodbold tøj, rugby tøj, baseball tøj, kører bælte heat transfer papir og andre produkter.Det har en komplet og videnskabelige quality management system.Dongguan Konkurrenceidræt Varer Co., Ltd.er anerkendt af branchen for sin integritet, styrke og kvalitet.Velkommen venner fra alle samfundslag til at besøge, guide og forhandle.

Kontakt: Lin Jianlu

Kontakt nummer: 0769-89919445

Mobil: 15767146043

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Gælder køn Neutral / mænd og kvinder kan være
Kompatible Mærker Apple iPhones
Gælder alder Voksen
tekstur af materiale EVA
Model-Nummer Rød Rose
Udendørs Sports Taske Arm pakke
Mærke NoEnName_Null
Gældende scenarier Kører Motion

Relaterede varer