Ned Uddannelse Triceps Brachii Træktov Hjem Fitness Udstyr, Tilbehør, Holdbar Flere Øvelser, Non-Slip Håndtag Nem At Bruge

kr31.02

misc

Varebeskrivelse


Velkommen til vores butik

▲Produkt Beskrivelse:

Produkt navn: træktov

Materiale: Nylon

Funktioner: nem at bruge, holdbare, fitness-udstyr

Længde: 70cm / 27.56 tommer (ca) / enkelt hoved 38cm 14.96 tommer (ca.)

Tovets diameter: 2,8 cm / 1.10 tommer (ca.)

Lister: 1 * Snor

Bemærkninger: 1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke. 2.Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Kære venner, på grund af den seneste epidemi, der har været for mange pakker i post kontorer i forskellige lande.Efter pakken er afsendt normalt, logistik oplysninger kan ikke findes i en kort periode.Vær forvisset om, at pakken er i normal transport, men logistikken oplysninger er muligvis ikke opdateret i tide.I særlige perioder, kan der være særlige omstændigheder.Tak for din forståelse.

▲Produkt har:

*1. Holdbar: Stærke reb konstruktion med robust gummi håndtag for styrke og holdbarhed.

*2. Flere Øvelser: Kabel-system for hurtig og nem forbindelse til en maskine.

*3. Alsidig: Ideel til en arm eller to-arm-øvelser, såsom biceps, triceps, og foran elevator.

*4. Non-slip håndtag: Ergonomisk gummi-end design forhindrer, at brugerens hånd glider, og er lettere at forstå.De klip, der er kompatibel med alle kabel-maskiner (såsom ab maskiner, kabel-skillevægge, eller alle pulley system).

*5. Forbedre dit greb: Brug en korrekt størrelse end for en komfortabel grip.By uddannelse dette produkt, dit greb vil blive forbedret.

*6. Abdominal stramning kabel-fiksering enhed: udvikle triceps, biceps og muskler i ryg, skuldre og mave.Tunge kromdetaljer kan tilsluttes enhver regelmæssig fitness-system.

*7. Alsidig: Ideel til hjemme fitness øvelser, mavemuskler, kabel crossovers eller nogen pulley system til at maksimere din trænings-og kapaciteter.

▲P produktets vis:

◆Betaling:

Vi accepterer følgende betalingsmetoder,kan du bruge Visa,Western Union,PayPal, og så videre.hvis du har problemer med betalingen,bedes du kontakte med os.

◆Forsendelsesoplysninger:

Du bedes venligst bekræfte din ADRESSE nøje, når du foretager bestillingen.

Alle ordrer bliver normalt afsendt samme dag eller næste hverdag efter, at betaling er modtaget.Men i løbet af højsæsonen ordrer afsendes indenfor 1-3 hverdage om at blive modtaget bortset fra Ferie eller dage lukket.

Forsendelse vil blive over hele verden via Epacket/Kina post luft post/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

◆ Grundlæggende situation lager:

Kombineret med de egenskaber af en bred vifte af lagre, forskellige varer, vægt og størrelse, design og planlægning af multi-lag loftet platform hylde har gradvist udviklet sig fra en enkelt adgang til multi-funktionel adgang, fra en enkelt hylde kategori til en kombination af flere hylde kategorier, så som at opfylde de forskelligartede behov for lagerplads til e-handel kunder.

På grund af efterspørgslen af hurtig levering, endvidere til design af hydrauliske løfteanordning platform, slide kan også tilføjes at undgå at påvirke levering hastighed i tilfælde af strømsvigt.

Forhindre, at de forskellige mærker fra at flytte, og design bestemte kasser for klassificering.

◆Tilbage:

Bedes du kontakte os først, hvis der er nogen spørgsmål, når du modtager varerne.Varer kan returneres inden for 3 dage for kvaliteten problemer eller forkerte varer, men naturligvis vil vi kontrollere alt omhyggeligt fra produkter til emballering og bekræfte, at det er i god stand.

◆Feedback:

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer JJ200859
Navn På Afdeling Unisex
Anvendelse Træktov
Funktion Omfattende Trænings-Og Motion

Relaterede varer