10stk Stjerneklar Simulation, Kunstig Hvid Buketter til Bryllup Brude Blomster Home Party Dekoration

kr75.93

misc

Varebeskrivelse


10stk Stjerneklar Simulation, Kunstig Hvid Buketter til Bryllup Brude Blomster Home Party Dekoration

Normalt må holde blomster kan være af 20pcs [Materiale]: blød PU [Size]: Buket højde af ca 68cm; [Pakken]: 10stk Mand Stjernede blomst hovedet er forholdsvis lille, tilfælde af blomst hoved fald er normalt, kan du trykke på det selv. [Plads] stue, TV, sofabord, spisebord, natbord, undersøgelse, blænding skabe, vindueskarme og så videre.

Bemærk venligst:

Billeder er kun prøver til reference.På grund af begrænsninger i fotografi og de uundgåelige forskelle i skærm indstillinger, de farver, der vises i billedet, kan det ikke svarer 100% til de i selve elementerne.

Forsendelse:

1. Varen vil blive afsendt inden for 1-7 hverdage efter, at vi bekræfte din betaling.

2. leveringstiden afhænger af destination.I sjældne tilfælde, nøje tilpassede vil gøre leveringstiden lidt længere tid.Vær tålmodig.

3.Vi er ikke ansvarlige for nogen lokal told og afgifter.Venligst tjek din ADRESSE nøje, når behandlingen for.Normalt tager det 18-35 dage for ankomst med fly Mail, og tager 8-12 hverdage med Hurtig.

4. Nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.

Returnerer:

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage fra modtagelsen til grund.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser,og køberen bør være ansvarlig for shipping gebyrer for at returnere varen.

Feedback:

Hvis du er tilfreds med vores varer, efter du modtager varen, til det fem-stjernede ros,

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Klassificering Kunstige Blomster
Blomst Stil Blomst Gren
Type Gypsophila
Stil Blomst
Model-Nummer 123
Lejlighed Bryllup
Materiale Plast

Relaterede varer