Afslappet Mænd Kvinder Hurtig Tør Tegneserier Trykt Vest Bodybuilding Sporten Uddannelse Tanke Toppe Ærmeløs Undertrøje Fitness

kr83.68

Toppe Og Tees

Varebeskrivelse


\(^o^)/Velkommen til vores rock shop

Kontakt os, hvis du fik nogen problemer。

Jeg foreslår, at Køber vælger: www.phyto.dk Standard Shipping 。

Kun få,Må du ikke gå glip af

Russiske Ven Pay Attention Please !!!

- Udfyld venligst modtagers fulde navn i den rækkefølge, som følge af den nye politik for russiske toldvæsen,

ellers du sandsynligvis ikke vil modtage pakken endelig .

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Når du køber, skal du IKKE lade negativ eller neutral feedback, hvis du ikke har modtaget post i 45 dage, da vi har nævnt den shipping tid gentagne gange.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mønster Type Udskriv
Stil Casual
Uddannelse Tanke Vest
Toppe Type Tank Tops
Trænings-og Undertrøje
Ærmeløs Bodybuilding
Element Type toppe
Materiale Bomuld
Mærke Darkrai
Stof Type Klædes
Køn MÆND
Casual Tanke Toppe
Hætteklædte No
Krave O-Hals
Tegnefilm Hurtig Tør

Relaterede varer