David Beckham tager på fodboldrejse til 7 kontinenter og ser hvordan fodbold påvirker lokalbefolkningen i ny dokumentar.

Fodbold er med til at skabe sundhed verden over

Det kan lyde som en kliche, men det er på ingen måder sandheden. Fodbold gør verden til et bedre sted. I mange af verdenens fattigste samfund er sport, og i særdeleshed fodbold, nemlig det eneste lyspunkt i en hverdag, der handler om liv eller død. Her er det tydeligt hvordan fodbold er med til at skabe sundhed. Netop dette sætter fodboldstjernen David Beckham fokus på i en ny dokumentarfilm, hvor han besøger verdens syv kontinenter og spiller syv fodboldkampe.

Den sidste kamp spilles på Old Trafford til UNICEFs velgørenhedskamp. Dokumentaren byder på en fantastisk fodboldrejse til 11 lande på kun 13 dage og viser, hvor vigtig fodboldsporten er blevet, også i de fattigste og mest sygdomsramte lande.

Fodbold er med til at redde liv rundt omkring i verden

Når et verdensomspændende fodboldikon som David Beckham begiver sig ud på en rejse, der skal vise hvordan nogle fodboldelskende lande døjer med sult og sygdomme, så bliver der lyttet. Derfor er store sportsgrene som for eksempel fodbold en vigtig medvirkende faktor til, at organisationer som UNICEF får den støtte, de skal bruge til at udføre deres arbejde.

Oplev fodbold sprede glæde hos de lokale på fodboldrejser

Hvis du selv vil opleve hvordan fodbold spiller en vigtig rolle hos lokalbefolkningen, i de kontinenter, som David Beckham tager til, så har LA Travel fodboldrejser til flere lande som besøges undervejs. Her kan du ikke bare opleve de allerstørste stjerner inden for fodbold, du kan også få en kulturelle vinkel med på din rejse, hvor du oplever fodbold i de små landsbyer, børn der spiller fodbold i græsset og glæden herved. Så kan du selv få dit eget indtryk af, hvordan fodbold er med til at skabe sundhed, imens du venter på at dit favorithold skal spille på ét af landets større stadiums.

Vil du opleve nogle af de fodbolddestinationer som David Beckham tager til i dokumentaren, så er der rig mulighed for at finde en fodboldrejse til disse lande og områder, hvor fodbold er med til at sprede glæde og sundhed i en ellers hård hverdag.