iPhone cover mobil

Nyt iPhone cover kan hjælpe mod mobilstråling

Der er kommet et nyt våben på banen mod mobilstråling kaldet Radi Cover. Et cover, der er blevet produceret med det formål at begrænse den mængde af mobilstråling, som din telefon udsætter dig for hver dag. Læs her, og find ud af, hvordan et iPhone cover kan beskytte dig mod mobilstråling.

Hvis du har fulgt med i debatten om mobilstråling, så ved du, hvor farlig den menes at være. Det har nemlig længe været kendt, at forskere mener, at det kan være skadeligt for mobilbrugere at blive udsat for den stråling, som vores mobiltelefoner udsender. Studier har nemlig påvist, at hjernen rent faktisk reagerer på de stråler, som telefonen udsender.

Forebyg mobilstråling med dette iPhone cover

Læs her, hvordan det nye omtalte cover kan være med til at beskytte dig og dine nærmeste:

  • Det nye iPhone cover beskytter dit hoved mod at modtage de farlige mobilstråler
  • Det er en indbygget anti-strålingsmembran, som beskytter med helt op til 91 procent
  • Coveret er udstyret med huller til mikrofon og højtaler, så du stadig kan benytte telefonen uden at blive ramt af stråling

Dette nye iPhone cover er blevet lavet så det passer perfekt til iPhonens udgange. Både når det gælder mikrofonen og højtalerne, hvilket vil sige, at du kan bruge telefonen mens den er i coveret. På den måde bliver du beskyttet mod de farlige stråler, som telefonen udsender.

Udover at beskytte mod farlig stråling, så hjælper dette nye iPhone cover dig også af med andre telefonrelaterede problemer. Kender du det, at dit øre bliver varmt og fedtet, når du taler i telefon i længere tid? Med det nye cover, så slipper du for dette, da coveret beskytter dig. På den måde slipper du altså for store irritationsmomenter, samtidig med, at du beskytter dig selv eller dine nærmeste mod mobilstråling.

Søger du istedet et mere traditionelt iPhone cover så se http://www.coolpriser.dk/shop/iphone-covers-2970s1.html