iPad og iPhone tilbehør hjælper læger

Nu kan iPhone overvåge dit helbred

Grænserne for hvad man kan bruge sin iPhone til rykker sig konstant. De fleste mennesker bruger den i dag til at spille spil, sende e-mail og holde kontakten med de gamle venner, mens nogen sågar er begyndt at bruge den til at betale for dagligvarer i supermarkedet. Nu viser det sig, at iPhone tilbehør og apps i fremtiden også kan hjælpe dig med at holde styr på helbredet.

Arthritis Foundation står bag mobilapplikationen, der skal hjælpe mennesker med gigt. Her kan du via ‘TRACK + REACT’ indtaste oplysninger om din søvn, kost, medicin og motion. App’en opretter derefter en graf, viser dig diagrammer og hvilke konsekvenser din daglige aktivitet har for dine symptomer. Programmet er gratis og kan hentes til de fleste styresystemer heriblandt iPhone.

Meningen er, at man skal lære at forstå, at alt hvad man gør, har betydning for ens symptomer. Her kan mobilapplikationen være god, fordi den gør det lettere at overskue problemet. Det handler om at forstå sin sygdom, før man kan prøve på at formindske den.

iPhone tilbehør og apps åbner for nye behandlingsmuligheder

Der findes flere forskellige apps derude, som kan være en stor medhjælper i kampen mod sygdom. Tal med din læge om, hvilken der vil være bedst i dit tilfælde. Det er vigtigt at understrege, at din lære stadig skal undersøge dig regelmæssigt og yde personlig rådgivning angående din sygdom. Din iPhone kan altså ikke erstatte lægebesøgene, hvilket på ingen måde er tiltænkt. Men mobile apps som denne kan give dig information, som både du og din læge kan bruge i behandlingsprocessen.

Til folk, der har gigt, findes der som sagt flere forskellige apps til iPhone. En anden, der hedder Myra, hjælper dig f.eks. med at holde styr på dine RA-data. På den måde kan du bedre overskue, hvordan det hele hænger sammen. Andre apps kræver at du har særligt iPhone tilbehør tilknyttet din mobiltelefon i stil med det du finder på https://www.coolpriser.dk/shop/iphone-5-tilbehoer-372s1.html – f.eks. til måling af din puls, en linse, iphone holder eller en helt fjerde gadget, som de også kaldes. Før du køber iPhone tilbehør til overvågning af dit helbred bør du dog altid konsultere med en ekspert, læge eller læse anmeldelser, således du får flere syn på sagen og ved at tilbehøret fungerer efter hensigten.