Hæve sænke bord forlænger livet og øger motivationen

Lev sundere med et hæve sænkebord

Har du som mange andre danskere et hjemmekontor og vidste du, at et hæve sænkebord kan medvirke til at give dig en langt sundere hverdag, mere energi og generelt set et bedre helbred? Mennesket er ikke lavet til at sidde ned hele dagen, som man gør på mange kontorer nu til dags. Vi sidder generelt for meget ned og det skader vores sundhed.

Helt tilbage fra menneskets oprindelse blev mennesket skabt til at stå op hele dagen og arbejde fysisk. Kontormiljøet i det moderne arbejdsliv er præget af meget lave fysiske krav, hvilket betyder, at man ikke får aktiveret de muskler, man gerne skal bruge som menneske. Skal du til at indrette dit hjemmekontor, kan du dog sagtens tage højde for dette. Ved at købe et hæve sænke bord kan man nemlig både arbejde siddende, eller mens man står op.

Et hæve sænke skrivebord giver dig livskvalitet

Det kan også være en fordel af købe et hæve sænke skrivebord, der kan justeres i højden, hvis man har et kontor i hjemmet, hvor to er på arbejde. Nye hæve sænkeborde kan splittes i midten, således at hver person kan justere sit bord til den helt rette højde, hvilket gør det velegnet til mennesker af alle højder.

Det specielle bord fungerer også godt, hvis man har en virksomhed, hvor møder og kommunikative indslag fylder meget. Et justerbart bord fungerer nemlig godt til samtaler, hvor begge personer kan stå op og snakke sammen. Undersøgelser viser at folk der står op og arbejder, også har en tendens til at leve længere. Derudover er det sundt, man kan tabe sig og det giver mere energi til kroppen.

Hæve sænkeborde kan både være i flot design og justerbare

Mange anklager justerbare borde for at være klodsede og ødelægge den indretning, der kan være i de enkelte hjemmekontorer. Det behøver heldigvis ikke være tilfældet med de nye hæve sænke skriveborde, der både er lavet i et design og med et materiale, der vil sørge for, at du ikke bryder arkitekturen og stilen i dit hjem og på dit hjemmekontor. Et justerbart bord som dette vil også minimere risikoen for en lang række sygdomme, herunder stress samt rygskader og sikre at kroppen får mere frihed til at bevæge sig.

Det er altså en god idé at tænke et sådan bord ind i din indretning, hvis du er ved at designe hjemmekontoret, ønsker at leve sundere og bevare dit gode helbred.