30stk Real Pampas Græs Indretning Naturlige Tørrede Blomster Kanin Hale Græs Buket Til Hjem Rigtige Planter Romantisk Bryllup Dekoration

kr26.49

misc

Varebeskrivelse


Når du modtager varer, der kan være en psykologisk forskel på den første gang, så du behøver ikke bekymre dig.Dette er fordi de blomsterhoveder er ikke bløde.Du kan lade det tørre i 1 dag i solen og vente på at det bliver helt bløde at have et billede effekt.

Produkt Beskrivelse:

1. Type: tørret siv flok 2. Antal: 30/50 (undtagen andre produkter) 2. Materiale: Naturligt tørrede planter 4. Størrelse: total længde ca 60cm; fjer længde: ca 45-50cm 5. Anvendelsesområde: Smukke naturlige tørrede blomster, der anvendes til bryllup, buketter, scene, stue, soveværelse, kontor, café, Valentine ' s Day, osv.Hjem og kontor vil være det bedste valg. 6. At støtte forslag: Dette produkt kan placeres i keramiske vaser, rattan vaser, glas, vaser og træ-vaser.Kan også blandes med andet hø, effekten er også meget godt! 7. Røg plume, skal ikke blive rystet voldsomt eller placeres i et blæsende sted, vil der være en lille røgsøjlen fænomen, bedes du anskaffe den med forsigtighed.På grund af den klemme på den emballage, når du modtager varen, lade den stå i solen i et par dage og fjer bliver bløde. (Bemærk: Der er afvigelser i størrelse og farve for manuel måling og on-screen displayet).

Funktion:

1. Holdbarhed er højere end kunstige blomster, der kan bruges uafbrudt i mere end et år, ikke er omfattet af sæsonmæssige begrænsninger, der normalt ikke falmer. 2. Tilføje kunstneriske smag til dine omgivelser og gøre dine omgivelser mere smagfuld. 3. Vær sted på et tørt sted for at undgå fugt, tørre blomster har brug for udluftning og ventilation. 4. Påmindelse: Hvis der anvendes til bryllupper, fødselsdage og fester, du booker 40 til 50 dage i forvejen.

Levering Erklæring:

1. Produktet vil blive sendt inden for 1-3 hverdage efter modtagelse af betaling.På grund af den epidemi, internationale flyvninger og logistik kan blive forsinket, men vi vil arrangere levering til dig så hurtigt som muligt, efter at du afgiver din bestilling. 2. Vi vil nøje kontrollere alle detaljer, før forsendelse.Men på grund af emballagens størrelse og af andre grunde, transport omkostninger er ikke særligt præcise.Hvis du har brug for anden transport (DHL, UPS, FedEx, TNT osv.), kontakt os venligst, så vi kan give dig den bedste pris! 3. Told og skatter er ikke inkluderet i prisen for varer eller transport omkostninger.Før bud / køb, bedes du kontakte toldmyndighederne i dit land til at bestemme disse ekstra omkostninger.Disse omkostninger afholdes af køber.

Hvorfor vælge os?

1. Vi har vores egen produktion base, og har været i drift i fysiske butikker i mange år, med mange års stor erfaring med avl og salg. 2. Vi samarbejder med mange udenlandske blomst butikker til at erstatte levering, og mange udenlandske forhandlere også afhente varer hos os. 3. Kunderne er vores Gud, service er altid den første.Fremragende produktkvalitet og superior-efter-salg service.Din godkendelse af vores produkter vil helt sikkert gøre os at gøre det bedre!

1. Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du lyser 5 stjerner i løbet af evalueringsprocessen.

2. Hvis emballagen er beskadiget eller går tabt, bedes du kontakte os i god tid, vil vi give dig en tilfredsstillende løsning.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Lejlighed Bryllup
Stil Blomst
Model-Nummer Rigtige Tørrede Blomster
nøgle ord 5 dried plants decor
Klassificering Tørrede Blomster
Materiale Rattan
Mærke REGN FELT
nøgle ordet 9 Boligmontering
Oprindelse KN(Oprindelse)
Brug for Bryllup,Fest,Mors Dag,Jul Dag
Nøgle Ord 3 Detailhandel engros dropshipping
farve Rå farve
Ansøgninger scene Kontor,soveværelse,stue,sofabord,fritid
Type Kanin Hale Græs
Nøgle Ord 2 kunstige blomster til udsmykning
Blomst Stil Blomst Buket
nøgleordet 10 bryllup dekoration
Antallet af Pc ' er 10/20/30/40/50stk
Nøgle Ord 1 boligmontering tilbehør
Nøgle ord 11 indretning blomst
Samlet Længde 60cm
Nøgle ord 4 flowers decoration
nøgle ord 7 wedding pampas
nøgle ord 8 græs bryllup
håndværk Håndlavede produkter
nøgle ord 6 Tørrede Blomster Dekoration
Blomst Hoved Længde 5-35cm

Relaterede varer