Elektriske Tog, Toy Jernbanelokomotiv Magnetisk Tilsluttet Elektriske Lille Tog, Magnetisk Jernbane Toy Børn Børn Legetøj Gaver

kr25.00

Legetøj & Hobbier

Varebeskrivelse


Bullet Punkter:

1、Stimulere Børns Interesse: lokomotiv er realistisk udseende, lyse farver, det er det perfekte legetøj for små tog elskere.

2、Simple Gameplay: Installer AAA-batteri på lokomotivet, og derefter forbinde det med et andet lokomotiv.Tryk på kontakten for at gøre toget flytte frem og tilbage.

3、Stramme Forbindelse: Der er magneter med positive og negative poler mellem vognene, der vil nøje passer sammen, når du flytter og vil ikke springe ud.

4、Sikkert Materiale: legetøjet er lavet af holdbart og barn-sikker plast materiale, der er modstandsdygtig over for at falde, dit barn favorit legetøj.

5、Træ-Spor: for at forbedre spillet effekt, tog-legetøj kan være placeret på træ styr på BRIO (dette produkt ikke indeholder træ-spor), som er mere interessante.

Specifikation:

Materiale: ABS

Størrelse: som vist

Batteri: AAA batteri (ikke inkluderet)

Emballage: opp

Vægt: ca 150g/180g

Packing Liste:

1 Sæt Tog Legetøj

Bemærk:

Træ banen er ikke inkluderet i pakken.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke MINOCOOL
Stregkode No
Aldersgruppe > 3 år
Advarsel spil med forældre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast
Skib/Flådeskib Andre
Certificering CE
Model-Nummer Electric Train Toys
Type Toget
Støtte Drop Shipping/ Engros
Skala Andre

Relaterede varer