N hun til SMA Kvindelige/N hun til SMA-Mand/F Mandlige og Kvindelige N/N Kvinder N Kvindelige RF Koaksial Kabel-Adapter Til Signal Booster

kr36.60

Varebeskrivelse


XYWELL N hun til SMA Kvindelige/N hun til SMA-Mand/F Mandlige og Kvindelige N/N Kvinder N Kvindelige RF Koaksial Adapter Elektronisk Stik til Mobiltelefon Mobil Signal Booster Forstærker amplifier

Forsendelse:

1. Varer vil blive afsendt til dig, der leveres på www.phyto.dk, bekræft venligst adresse tydeligt før bestillingen. 2. Efter bekræft betaling, vil vi bekræfte din adresse igen, via e-mail.hvis der er noget galt, skal du kontakte os med det samme, om svaret vil være, tager som den korrekte adresse og fragt .Vi er ikke i stand til at, der er ansvarlige for den ugyldige adresse, og vi må ikke acceptere nogen ændring, når vi sender varen. 3. Angiv venligst dit telefonnummer i tilfælde af, at noget sker forsinkelse leveringstiden. 4. Vi vil shipping ud varen inden leveringsdato efter at bekræfte betalingen. 5. Vi vil fortælle dig tracking nummer efter vi har afsendt dine varer.Du kan tjekke dine varer efter 24 timer (Hurtig har brug for nogle tid til at opdatere oplysninger på hjemmesiden) 6. Vi leverer varer til mange lande via DHL, Fedex, UPS, EMS for tung maskine, kan du vælge at spare på udgifterne måde som Kina Post, der er Registreret Air Mail(mindre end 2 kg, og meget langsommere end andre måder, kan tager 50-90 dage ankomsten Høj risiko).

Betaling:

1. Vi accepterer betaling via Alipay og Paypal(er nødt til at betale ekstra gebyr) 2. Før rækkefølge, skal du kontrollere din indkøbskurv klart og sørg for, at du vil betale for dem. 3. Uden at betale, vil køber blive klaget over. 4. Efter du har betalt.det vil tager 24 timer til behandling, efter at bekræfte betalingen, vil vi forberede punkter.

Returret:

1. 1 års garanti(validness fra købsdato) 2. Vi kan ikke acceptere tilbagebetaling uden problem med kvaliteten.Hvis elementet har en kvalitet problem, bedes du kontakte os inden for 3 arbejdsdage fra den dato, din modtog pakken. 3. Husk returnere varer, som de oprindelige pakke, og du sender med tracking Nr 4. Du bedes skrive din www.phyto.dk ID, adresse, telefonnummer, post, den måde, du har betalt dit problem i et papir med returnering af varer. 5. For frem og tilbage mod et tillægsgebyr og fragt, er købers ansvar.

Feedback:

1. Hvis du er tilfreds med vores varer og service, bedes du lease 5 Stjernede positiv for os.Du feedback er meget vigtigt for os, tilskynde os til at holde på !! 2. For en eller anden grund du ikke er tilfreds med os, bedes du kontakte os, før venstre en neutral eller negativ feedback, vi vil gøre det bedste for at du løse problemet så hurtigt som muligt. 3.Kommunikation forbindelse med alle.vi tror.Velkommen til at kontakte os med din patient via trademanager, e-mail, bedes du give os mulighed for at løse dit problem på en god måde.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stik 1 N han til SMA Kvindelige RF Koaksial Kabel-Adapteren
Velegnet til Arbejde for 2G 3G 4G Signal booster
Salgsargument 3 RF Koaksial Adapter Elektronisk Stik
Salgsargument 1 for Mobil Signal Booster Forstærker amplifier 2g 3G 4G
Stik 3 F Mandlige og Kvindelige N RF Koaksial Kabel-Adapteren
Salg af punkt 2 for Mobiltelefon Mobil Signal Booster Forstærker amplifier
Stik 2 N hun til SMA-Han RF Koaksial Kabel-Adapteren
Model-Nummer XY-Stik
Mærke xywell
Stik 4 Kvindelige N Kvindelige RF Koaksial Kabel-Adapteren

Relaterede varer