12 Pack - Face Mask Nøglesnore,Mode Justerbar Længde Maske Rem Rem til Barn og Voksne, der Indeholder en Maske Opbevaring Sag.

kr39.58

misc

Varebeskrivelse


Farve: Voksen-Flerfarvet

Kendetegn:

★【Undgå at Miste Masker og Holde rene】 Maske lanyard fantastisk til at Holde Ansigt Beskyttelse Ren og Tæt Ved - ikke Risikerer at Få Din Maske Beskidt eller Miste Det.

★【Justerbar Størrelse】 One-size-passer til alle.Længden af mask lanyard er 27.6 tommer (70cm), og den foldede længde er 14 tommer (35 cm).Justerbar spænde,perfekt til Perfekt til mænd, kvinder, teenagere, børn, alle aldre.

★【Sikkerhed & Premium Materialer】 Vores maske rem lavet af høj kvalitet Polyester garn + importeret latex garn + zink alloy krog;Miljøbeskyttelse, ikke-giftige, stærkt elasticitet, holdbar, lyse farve, glat udseende.

★【I prisen med Maske opbevaringsboks】 masken lanyard til at slappe af ørerne, når iført en maske.Når den ikke er i brug, foldes den maske ind i masken Klip og derefter sætte det i masken opbevaringsboks .Dette kan ikke blot reducere øre smerter forårsaget ved at bære en maske for en lang tid, men også at holde masken ren og ikke let at tabe!

★【OS Stock & Hurtig Levering】 Vores justerbar længde masker lanyard forsendelse fra OS,på lager, som sælges af 'Held Strike', og opfyldt af amazon.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Specifikation:

Materiale: høj kvalitet Polyester garn + importeret latex garn + zink alloy krog

Farve:12 farver

Justerbar Størrelse:længden af mask lanyard er 27.6 tommer (70cm), og den foldede længde er 14 tommer (35 cm).

Pakken indeholder:

12 x ansigt maske nøglesnore

1 x maske sag

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Anvendelse Voksen
Beskyttelse klasse INGEN
Mærke POWECOM
Livscyklus Én gang
Funktion Med Earmuff
Element Type Masker
Oprindelse Kinas Fastland

Relaterede varer