Æterisk olie gran siberina

kr30.40

misc

Varebeskrivelse


ÆTERISK OLIE FIR

Nyttige egenskaber i medicin: De mest populære terapeutiske egenskaber af gran olie-evne til at stimulere immunitet og hurtig gendannelse efter både forkølelse, og efter kirurgi og alvorlige sygdomme.Fir Olie på samme tid øger den interne beskyttelse af kroppen og stimulerer stofskiftet, genoprette evnen til selvregulering og konfrontation med infektioner.Det er en af de stærkeste æteriske olier i stillestående fænomener, der ledsager sygdomme i øvre luftveje og kronisk bronkitis, men kun antiseptisk og antibakterielle egenskaber af denne olie talenter er ikke begrænset.Fir Olie er en stor anti-raumatic værktøj, der fremmer en hurtig og produktiv restaureringen af væv i sår, hematoms, blå mærker, sadinah, ødem.Også gran olie udtrykt urin, galde og potogonous effekter, dette er en af de mest effektive aromaoils at fjerne blærebetændelse, urethrite og andre betændelse i uorgenitalsystemet.Nyttige egenskaber i kosmetologi: Cosmetological egenskaber af gran olie vises i generel forbedring af staten og forøgelse af beskyttende funktioner af epidermis, revitalisering af trætte, tabt glathed og elasticitet af huden.Takket være dens antibakterielle egenskaber, fir hale olie reducerer sved, гнойничковую udslæt.Effektivt denne olie, og i kampen mod hår problemer, i særdeleshed som en forebyggende tilsætningsstof fra skæl og i forebyggelse af tab.Æterisk olie fir hale er et ideelt værktøj for aromatiske vedligeholdelse af procedurer i badet og sauna.Det er også bruges til duftende stearinlys og hjem i sæbe gøre.

SAMMENSÆTNING:

100% Naturlige æteriske olie gran.Inci: Picea abies olie.

Kontraindikationer til brug:

Denne æteriske olie kan ikke bruges under hele graviditeten og for nyre-sygdomme, med forsigtighed, ganske aggressive æteriske olie skal bruges på hud, der er tilbøjelig til dermatitis, allergi og hudsygdomme.Til opbevaring, anvendelse, at det er ønskeligt at bruge frisk gran olie, mens der i indånding metoder, du kan anvende olie, som har været værd flere år.Gælder fir olien ufortyndet på huden er strengt forbudt, på samme tid, selv i en blanding med blødgørende base olie, være klar til, at olie fra fir hale for to minutter, vil forårsage materielle prikken i huden.

METODE FOR BRUG

1. for Aroma lampe for hver 15 kvadratmeter af rummet, kan du tilføje 3 til højst 7 dråber af gran. 2. for personlig аромакулонов det er bedre at begrænse sig til ikke mere end 2 dråber. 3. et par dråber af gran olie, der anvendes til varmt indånding med en varighed på 3 til 6 minutter. 4. For lækker forfriskende aromavans, fir olie er bedre til at opløses i honning, tilføje til den fulde badekar fra 4 dråber (for den første procedure) til et maksimum på 7 dråber. 5. For komprimerer og stikord, det er nok til at gælde for vådt væv fra 4 til 5 dråber olie. 6. En tur i saunaen kan bruge mere end 7 dråber af gran hale olie, det er bedre at forberede alkohol løsning. 7. Med kolde og gigt, den mest produktive metode til at ароматерапевтических er massage med base opvarmning af olie, hvor tilføjet 5 til 7 dråber olie fra halen gran. 8. Tilføje 10 dråber olie pr 10 mg alkohol, kan du skabe et universelt alkohol infusion til at bekæmpe sveden af benene, brug da en air aroma repræsentant (føjet til en vand-fyldt sprøjte). 9. Inde i den æteriske olie fra hale gran tage, tilføje 1 dråbe per skefuld honning eller 2-3 dråber pr kop urte-te. 10. Til at styrke immunitet, det er også effektivt at skylle halsen med varmt vand, 100 mg, der er tilføjet 2 dråber af gran olie.

Æteriske olier er en rigtig "nøglen" til skønhed, lyd sundhed og fuldstændig harmoni.Nyttige egenskaber af æteriske olier har været kendt siden oldtiden, blev de brugt af antikke græske, Romerske, Egyptiske farao.Æterisk olie er en koncentreret, flygtige blanding af duftende stoffer, der er udvundet fra vegetabilske materialer, af presning, ekstraktion, destillation.Det er takket være aromatiske olier, der planter kan prise deres unikke aroma.Hver æterisk olie er unik og enestående, og omfatter mindst hundredvis af aktive stoffer og påvirker straks på kemiske, fysiske og psykologiske niveauer.

Pakning: 8 ml

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Æterisk olie
Model-Nummer EF(47)-sib
Land/Område for Fremstilling Russiske Føderation
Mærke Siberina
Æterisk Olie Type Ren Æterisk Olie
Oprindelse RUC(Oprindelse)

Relaterede varer