10stk/masse Mini Top Hat til Børn Fascinator Øjne, Hat Base Solid Mand Kvinder Høne Part Dans Hat DIY Håndværk Medaljon

kr89.27

Tøj Tilbehør

Varebeskrivelse


Fascinator Hatte til Børn Party Hat EVA Mini Dreng Pige Bryllup Festival Top Hat Øjne, DIY Håndværk Hat Base med Klip Stand : Ny uden tags Materiale : EVA Style: Mini Top Hat Farver: 14kinds af forskellige farve

Disse hatte'Diameter måler ca 5.12 tommer(13 cm) ,og med en skygge, at foranstaltninger: 1 " (2,5 cm).Omkring 2 inches(5 cm) Høj.Detaljeret Beskrivelse : To alligator klip fastgjort under randen til nem anbringelse af hat på hovedet.Disse kan nemt fjernes, hvis du vælger at.Så hvis de klip, fjernes fra randen tilfælde af forsendelse,kan du vedhæfte dem nemt ved at Hot melt lim eller du kan sy dem på randen af dig selv.Nyd din DIY sjov~~ Tak for din forståelse.

Om Os

vi har en drøm, en drøm om, at alle skal være sikker på at bære vores hatte med stolthed.En fantastisk kvinder, Hatte vil gøre du føler tillid til, og utroligt, for ikke bare at holde Charmerende heller ikke behagelig.Ja, det er den magt, store hatte, der kan bringe!

Andre Servise

Vi er i stand til at tilbyde dig rabat eller flere elementer, hvis vi kan.

Vi har mange erfaringer i n give Slip shopping for hver kunde, velkommen til at arbejde med dig.

Betaling

www.phyto.dk Understøtter Visa-kort, MasterCard, Western Union, Qiwi WebMoney,Boleto og bank overførsel.vi støtter også PayPal.

Forsendelse

Alle varer vil blive afsendt inden for 48 timer efter modtagelse af betaling.

Alle varer er fra Kina.Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde at international shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.Alle forsendelser, kan vi levere tracking nummer.

Forsendelse Metode og International Shipping Tid:

Hvis du vælger Epacket eller www.phyto.dk Standard shipping,det ville tage 7~20 arbejdsdage for levering.

Hvis du vælger Kina post fragt,det ville tage 18~40 dages leveringstid.

Hvis du har brug for hurtigere forsendelse, bedes du kontakte os for et ekstra gebyr.Der er vægt og cubage restriktionerne for den internationale orden ved hjælp Hurtig.

Vilkår

Den faktiske farve og form kan se lidt forskellige fra billederne på grund af tekniske forbedringer og fremstilling af variansen.Vær opmærksom på, inden du afgiver et bud.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet eller forsendelse spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via e-mail.Vi vil gøre vores bedste for at løse disse problemer.Tak for dine indkøb i vores butik.

Vender tilbage

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.Hvis det er defekt ved et uheld, kan du returnere varen til os.Vi vil lave en udskiftning stole på vores lagerstatus, hvis det ikke findes, en vil blive refunderet.

Hvis varen er alle lige, men du virkelig ikke ønsker det for nogle personlige årsager, der er tilbage er accepteret inden for 30 dage efter købers modtagelse af varen.Varen retur skal være i original stand.Køber er ansvarlig for at vende tilbage forsendelsesomkostninger.

Kontakt Os

Vi bekymrer os om vores værdsatte købere, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi være meget glade for at hjælpe dig.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 24 timer for os at svar

Feedback

1,Hvis du har modtaget vores produkter, og også tilfreds med dem, kan du hjælpe til at give os positiv feedback.Vi vil meget påskønner det. 2. Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par minutter til at forlade den positive feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Så vi vil gøre det samme for dig, ASAP.Tak. 3. Tøv ikke med at kontakte os, før du forlader negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, indtil du er tilfreds.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Cap Randen 2,5 cm/1"
Køn KVINDER
Navn På Afdeling Voksen
Hat højde 5cm/2"
Stil Mini Top Hat Fascinator Base
Details To alligator hair clips fastgøres på hat base (vi kan hjælpe dig med at fjerne)
For publikum Børn, Voksne, Pige, Dreng, Damer, Kvinder, Mand
Hat Diameter 13cm/5.1"
Mærke WZRYTTL
Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Hovedbeklædning
Occation Cosplay ,Bryllup, Kirke, polterabend, Festlig, Dans, Kjole
Materiale EVA
14 farver Hvid, Beige, Gul, Rød, Sort,Orange ,Blå, Lilla, Pink, Grøn,
Mønster Type Solid
Type Hairbands
Model-Nummer Y017

Relaterede varer