3pcs/sæt bilen aircondition drejeknapper ac-knappen heat kontrol afbryder knappen For Mazda 3 BL 2010 2012 2013 tilbehør til bilen

kr29.40

misc

Varebeskrivelse


Passer til: For Mazda 3 BL 100% Perfekt Montering Og 100% Brand Nye varme drejeknapper Skifte 3stk Af Aircondition-knappen Materiale:Aluminium Farve:Sort bemærk i henhold til din bil-vælg valg (anden bil har forskellige knob) Lavet Af Høj Kvalitet Metal til At Matche De Forskellige Smag.Nem at installere, bare tag den oprindelige side, og derefter indsætte den nye knap, så vil det være ok.Bemærk: farven af Det lys, afhænger af din bils lys baggrund.Yanwen Økonomiske Air Mail har ingen logistik oplysninger.Hvis du har krav til logistik oplysninger , så valgte den bedre shipping metoder , www.phyto.dk Saver Fragt , www.phyto.dk Stå Forsendelse , Kina Post, der er Registreret luftpost ,Særligt Line-YW.

Nem at installere, bare tag den oprindelige side, og derefter indsætte den nye knap, så vil det være ok.Bemærk: farven af Det lys, afhænger af din bils lys baggrund. 1.Vi sælger et eftermarked for udskiftning, og det er ikke OEM produkt. 2.Check venligst billedet, før du køber for at sikre, at vores produkt er det samme med dine varer , Velkommen til at kontakte os, hvis du har et problem. 3. Yanwen Økonomiske Air Mail har ingen logistik oplysninger.Så valgte den bedre logistik, hvis du har krav til logistik oplysninger. 4.Jo mere du køber, jo mere rabat vil du opnå.Velkommen til at kontakte os for mere information.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


År 2010 2011 2012 2013
Model Bil Aircondition Knappen AC Knop
Specielle Funktioner Bil Aircondition Knappen AC Knop
Model Navn For Mazda 3 BL
Element Type Air-condition Anlæg
Item Længde 4cm
Element Vægt 0.1kg
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9000
Item Højde 5cm
Metal Aluminium med Plast
Item Bredde 4cm
Materiale Type Aluminium med Plast
AC-knappen 1 For Mazda 3BL

Relaterede varer