10stk 2mm Hårdmetal endefræsere Gravering Bits Rotary Grater Udskæring Bor CNC PCB Cutter Skærende Værktøjer

kr39.08

Varebeskrivelse


10stk 2mm Hårdmetal endefræsere Gravering Bits Rotary Grater Udskæring Bor CNC PCB Cutter Skærende Værktøjer

Beskrivelse:

Dette sæt af slutprodukter møller er lavet af ultra-fine korn hårdmetal materiale, som sikrer god fræsning, gevindskæring og høj effektivitet i arbejdet.De er af høj styrke, hårdhed og slidstyrke, og skarpe kanter er helt skarpe.Der er i alt 10 stykker i dette sæt, som du kan bruge i lang tid, og de er alle pakket og diverse i en plast kasse til nem opbevaring.Fin kvalitet, disse fræsere er meget god til forarbejdning på mange materialer, herunder plast, PCB og metal.

Funktioner: Lavet af ultra-fine korn hårdmetal materiale med god fræsning, gevindskæring, der sikrer høj effektivitet i arbejdet.Har tilstrækkelige anti-bending styrke, slidstyrke, høj hårdhed, høj slidstyrke og høj styrke.Skarpe, skærende kanter, der kan være brug for fræse huller, riller og kanter på pladerne, og den proces vil være glat.Godt polerede overflader er helt rene, pæne, og der er ingen fejl eller grater på skaftet.Mange genstande eller materialer kan være indgraveret såsom circuit boards, metal, plast, rustfrit stål og kobber.

Specifikationer:

Materiale: hårdmetal

Farve: Blå

Skaft Diameter: 3.175 mm / 0.125"

Banebrydende Diameter: 2.0 mm

Total Længde: 37mm / 1.45"

Vægt: 52g(ca.)

Pakken Indeholder:

10stk x fræsere

Bemærk:

Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.phyto.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Diameter 2mm
farve
Samlet Længde 3.175mm / 0.125"
Materiale Andre
Type Tråd Møller
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN
Mærke WALFRONT
Model-Nummer Endefræsere

Relaterede varer