2x LED-Kørelys Relæ Dekoder DRL Udnytte LED Dagslys tågelys Controller Kabler

kr70.22

Bil Lys

Varebeskrivelse


LED-Kørelys Relæ Kabel-KØRELYS Udnytte LED Dagslys socket Auto-Controller, tågelys ledninger Tåge lys kabel-Helt Nyt Produkt Beskrivelse

1)Automatisk lys funktion: Når motoren på bilen start, kørelys(DRL) vil automatisk for at arbejde, altid på mode.

2)Automatisk forsinkelse slukke lyset funktion: Når motoren på bilen slukkes, DRL vil forsinke ude for måske 20 sekunder.

3)Synkron styretøjets funktion: I enhver tilstand , venstre, og højre blinklys lys, der svarer til DRL med blinklyset ændre.led KØRELYS kabel-Relæ Sele

Anvendelse : Universal (Fit Størrelse)

Pakken Indeholder :

• 2 Stk Helt Nye LED-KØRELYS tågelys Controller Kabler

Om Os

Vores virksomhed blev startet i januar 2012. Siden da har vi været dedikeret til at give forbrugere og handlende i hele verden og med direkte adgang til hundredvis af fabrikken shopfloors rundt i Asien via vores internet-kanaler.Vi tilføje faglige værdi i de processer, der er af købstidspunkt, fabrik-direkte sourcing, produkt præsentation, kvalitetskontrol, og for opfyldelsen.

Vi har over 300 kolleger, udvikling og styring af denne platform.Vores management team har over 10 års international erfaring i fremstilling, ledelsesrådgivning og e-handel.

Vi er blevet belønnet med en imponerende vækst.Vi har tjent over en million kunder i hele verden, og vi håndterer tusindvis af detail-og engros ordrer dagligt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stik Type H7
Spænding 12V
Element Type Dekoder
For Køretøj, Der Mærker/Modeller KIA
Farve Temperatur 6000K
Oprindelse KN(Oprindelse)
Passer til LED-Kørelys KØRELYS LED KØRELYS Controller
Mærke KE LI MI
Model Navn LED KØRELYS 001
Moq 2stk/masse

Relaterede varer