Nye Aeroflot AIRFORCE RUSLAND CCCP Tegnebog Mænd Funktionelle FRID Beskyttelse Kort Indehavere Navn Vintage Læder Tegnebogen

kr102.36

Mænds Tasker

Varebeskrivelse


Nye Aeroflot AIRFORCE RUSLAND CCCP Tegnebog Mænd Funktionelle FRID Beskyttelse Kort Indehavere Brugerdefineret Navn Vintage Læder Tegnebogen

Om crazy-horse læder: 1.Det er en særlig form for behandling af læder.Råmaterialet er af høj kvalitet, fuld-grain læder. 2.Funktionen af crazy-horse læder er ru,originale og vintage.Der er en fysisk lidelse ridser på overfladen,som ikke er problem med kvaliteten.Og overfladen af crazy-horse læder vil skifte til mere vintage-farve, når du bruger det 3.Om rengøring og vedligeholdelse af crazy-horse læder: Sætte læderrengøring på en klud, og tør på overfladen er blød og ensartet .Hold produktet væk fra vand så langt som muligt.Størrelsen Længe: 11.5 cm /4.52 i Bredde: 9.5 cm /3.73 i Høj: 1,5 cm /0.88 i Farve:gul,kaffe Materiale:ko læder Indeni:

Interiør Slot Lomme-Interiør Lynlås Lomme-Interiør Lynlås Rum Poucht Mønt Lomme Bemærk Rum fotoholderen Kortholderen Med lynlås lomme inde i tegnebog, kan indehaveren mønt eller andre små ting

Bevarelse af læder 1. Vi plejer at anbefale, at brug af dyr olie, som er lavet af animalsk fedt, arten af den animalske olie er simmilar som læder, så bevarelse effekt er den bedste.Almindeligt animalsk olie er mink olie, farve effekt af mink olie er meget let, læder farve vil være lidt mørkere, når du lægger mink olie på det, men farven vil ændre sig snart tilbage, når olien bliver tørret,det er meget velegnet til den daglige Pleje, Vi kan tørre animalsk olie på læder med ren hånd eller en vatpind til at pleje læderet 2. Horn olie eller gennemsigtig læder blegemiddel kan også pleje læderet, kan du købte det i en læder pleje Professionel shop

Forsendelse måde, vi accepterer som følger

--Kvalitet--

Alle produkter er gennemgået omhyggeligt, inden salg og levering, kvaliteten er sikret.

----Forsendelse

1. Vi vil arrangere forsendelse i henhold til din Escrow-adresse.Sørg for, at din detaljerede adresse og fulde navn er helt korrekte.

2.Det tager normalt omkring 25~50 dage for varerne at nå frem Via China air mail, og 5~7 dage via DHL, FEDEX, UPS og TNT.Pls vente tålmodigt på, at hvis du ikke modtager din vare på tius.Tak for din forståelse.

----Feedback

Pls give os positiv feedback med 5-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser.Hvis du har spørgsmål om produkter, pls kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Returret

Hvis du finder nogen problemer med kvaliteten, når du får vist de elementer, pls kontakte os med det Samme .Vi accepterer ombytning eller tilbagebetaling inden 14 dage efter modtagelsen.Vi vil refundere købsprisen, returportoen og forsikring gebyr er ikke refunderbart for at returnere varer, og de elementer, der returneres, skal være i NY og GOD stand.

Land

Forsendelse tius

Bemærk

USA

7-14 arbejdsdage

>20 dage, så kontakt os

Australien, Canada, Det Forenede Kongerige

15-25 dage, soustiuss 30 dage

> 30 dage, skal du kontakte os

Frankrig

15-28 dage, soustiuss 30-35 dage

> 35 dage, skal du kontakte os

Rusland, Brasilien, Spanien

20-40 dage, soustiuss 40-45 dage

> 45 dage, skal du kontakte os

Andet land

Normalt 25-30 dage til at nå

> 30 dage, skal du kontakte os

Custousr Serviceudbyder, der Arbejder Tius (Beijing GMT+8 Tius Zone)

Mandag-Fredag

Lørdag

Søndag

8.00-6.00 pm

Dag off

Dag off

--Bemærk-Hvis du har nogen problemer, før du går til at åbne en tvist eller give feedback, bedes du kontakte med os, for det første, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, Vi vil besvare din besked og løse dit problem med det samme i arbejdstiden, kan ikke svare på lørdag,pls forstår, tak!Altid vi sender alle pakker med registreret e-mail med et tracking nummer, tak!

*Denne formular er kun til reference.Andre lande kan henvise til nabolandene transport.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer X-BW0006 ægte læder tegnebog mænd
vintage wallet ægte Læder Pung
Mærke smirnoff
Item Højde 9.5cm
læder tegnebog mænd Ægte læder tegnebog mænd
Lille Pung mænd tynd tegnebog
Tegnebøger Standard Tegnebøger
Mønster Type Solid
Item Bredde 1.5cm
Element Vægt 100g
Tegnebog Længde Kort
Stil årgang
Element Type wallet
Ægte Læder Type Ko Læder
Lining Materiale Polyester
Vigtigste Materiale Ægte Læder
mini pung Tegnebog mænd
Lukning Type Ingen Lynlås
tegnebog luksus pung taske
Kort tegnebog Kort tegnebog mænd
Item Længde 11.5cm
Indretning Mønt Lomme
Køn MÆND
Sammensætning mænd tegnebog
Dekoration Brev

Relaterede varer