Seks Kanal Muscle EMG-Sensor Modul Seriel Kommunikation Sekundær Udvikling Tilgængelig Iført Enhed

kr2 494.90

misc

Varebeskrivelse


Seks Kanal EMG-sensor Muskel-Sensor Modul seriel kommunikation sekundær udvikling tilgængelig iført enhed

Indledning

De seks kanaler modul omfatter de analoge kredsløb erhvervelse ved den forreste ende og det digitale signal filtrering proces, der på back-end.

Front-end erhvervelse kredsløb indsamler muskel elektriske signaler af den menneskelige arm eller ben gennem kanalerne 1 til 6, og forstærker og filtre signalet gennem en serie af EMG-signaler;

Mid-end skifter Kuvert Tilstand, og RÅ Tilstand output-signaler via SPDT skifte, Kuvert Mod bruger konvolut bølge behandling for at opnå den EMG dynamiske bølge signal, RÅ Tilstand udgange EMG oprindelige signal, og kanalen får af Konvolutten Tilstand, og RÅ Tilstand output-signaler kan justeres via den blå-og-hvid-potentiometeret.Den eksterne single-channel Audio Output Interface er også forsynet med det originale signal udgang, som gør det muligt for den oprindelige bølgeform af en kanal til at være output via en jumper jumper, hvilket gør det let for brugeren at overvåge og analysere den nuværende EMG signal i real-tid ved hjælp af eksterne instrument udstyr.

Den bageste ende bruger Arduino UNO development kit, der fås med en seks-dirigent muscle power modul, for at fange den mid-range output signal -, kontrol-led-lys til hurtig reference til EMG signal styrke.

Parametre

Størrelse(L*b) :11cm x 6cm

Tykkelsen af kredsløb :1,6 mm

Tykkelse af modul :24mm

Vægt: 4g/per

Strømforsyning(modul) :5VDC

Arbejde temperatur: -20℃~60℃

Output signal :Analog/digital

Elektrode-stik :3,5 mm stik til hovedtelefoner

Interface Definition

Ansøgning:

1. Kontrol stepper motor

Kontrol princip: Kontrol stepper motor gennem arm muskel aktivitet til at udføre den tilsvarende handling.

Brugeren kan indlæse programmet til Arduino, som konverterer EMG-signaler fra musklerne i flere impulser, som sendes til motoren.For hver puls input, motoren roterer på en bestemt vinkel.Hvis der er mere muskel aktivitet, Arduino vil sende flere impulser til motoren.

2.Muscle Musik Tastatur

Kontrol princip: Upload muskel tastatur kode til bestyrelsen, og derefter placere elektroden på den valgte muskel, styre op til seks bemærk udgange samtidigt gennem muskel aktivitet, og tillader brugeren at ændre toner og frekvenser, der er forbundet med hver enkelt kanal ved at ændre koden.Varigheden af de noter, der er proportional med styrken af muskler electropeaky, og den følsomhed eller forstærkning kan justeres ved at justere den blå-og-hvid-modstand på seks guidede muskel elektriske sensor til at øge signalstyrken fra hver enkelt muskel.

3.Kontrol mekanisk arm

De seks kanal EMG-sensor fanger EMG signal, der genereres af musklen sand, og omdanner det til PWM pulser til at tillade, servo motor til at bevæge sig, som varierer afhængigt af bevægelse af en muskel, jo stærkere EMG signal, der produceres af den muskel, og jo mere den mekaniske arm lukker.

PS: vi vil sende dig sammen med koden i ovennævnte programmer.Du kan også udvikle dine egne produkter med 6-kanal EMG-sensor.

Pakning

Packing liste: 6 kanal EMG-Sensor Modul *1 -, Udviklings-board *1 , ledning*6, elektroder*100

PS:for At undgå problemer under toldbehandling processen, produktet kommer ikke med batteriet, bedes forberede 9V batteri til dig selv.Tak for din forståelse.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer MDL0103
Kompatibilitet Andre
Mærke SICHIRAY
Camera Equipped No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Staten Forsamling Klar til at Gå,

Relaterede varer