Mini Elektrisk Motorsav Trådløse Håndholdte Beskæring Så Bærbare Hjem Have Logge el-Værktøj 24V Lithium Batteri Træ Cutter

kr187.65

Værktøjer

Varebeskrivelse


Funktioner:

1. Opgradere En-hånds Motorsav: Denne mini motorsav vejer kun ca 0,7 kg og har en udvidet guide plade på omkring 6 inches.

Med en samlet længde på omkring 35 cm og en opgraderet beskyttende cover, kvinder kan nemt styre og bruge det, og det vil ikke være trættende at arbejde i lang tid. 2. Effektiv Skæring: elektrisk kædesav kan hjælpe dig med at løse problemer af gammeldags skovhugst, og i høj grad øge effektiviteten.Den elektriske sav tager cirka 10 sekunder at skære i træ med en diameter på omkring 15 cm.Denne elektrisk sav er meget velegnet til træ, klipning, beskæring af træer, og havearbejde.

3. Stærk Strøm: Dette lithium batteri batteridrevet kædesav vedtager høj kvalitet guide kæde, som har været dybt slukket, for at sikre problemfri skæring.Træ tænder design kan gøre kæden så fast på grenene og trimning og skæring er hurtigere og mere effektivt.

4. Opgraderet Protection Board Design og Variabel Hastighed: beskyttelse bestyrelsen, der kan blokere for snavs, stænk, og den kæde, så kontakten kan opfylde dine forskellige konstruktion skal trinløs variabel hastighed, hurtig eller langsom, for mere detaljerede beskæring og bedre beskyttelse af træer.

5. Ergonomisk Design: Det kan holdes med den ene hånd og hånd-holdt håndtag for nem at bære.Den elektriske sav har en non-slip håndtag design, som er meget behagelig at holde, og vil ikke være trættende for de lange timers arbejde.

Specifikation:

Style: forlænget 6-tommer single-handed motorsav

Specifikationer: Britiske forordninger, Europæiske forordninger, Amerikanske regler

Farve: sort, blå

Batteri: 550 (w)

Spænding: 24V

Produkt vægt: ca 0,7 (KG)

Pakke vægt: ca 1350g

Guide plade længde: ca 6 cm

Kæde hastighed: 5m/s

Kæde: hurtig læsning justering

Motor: kraftig magnet motor

Anvendelsesområde: frugttræ beskæring og træfældning

Packing Liste:

Elektrisk Sav*1

Batteri*1

Oplader*1

Skruetrækker*1

Skruenøgle*1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Forsendelse address4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 1 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Indslag 2 Træbearbejdning Elektriske Sav
Funktion 1 electric pruning saw
Certificering CE
Mærke VAHIGCY
Oprindelse KN(Oprindelse)
Farve
Chain speed
Anvendelse Sav Træ
Batteri
Model-Nummer Mini Elektrisk Motorsav
Nominel Spænding 24V
Funktion frugttræ beskæring og træfældning
Funktion 3 Haven Logning
Funktion 4 Elektrisk kædesav
Brug Hjem DIY
Motor
Nominel Optagen Effekt 550w
KÆDE
Strømkilde Batteri
Spænding
Så Skriv kædesav

Relaterede varer