TYPE C USB-3i1 inspektionskamera for Biler med Fleksible Hårdt Kamera-Endoskop Kamera for Android Smartphone, PC Endoscopio Endoskop

kr30.40

Video Overvågning

Varebeskrivelse


Bemærk venligst :

1. Dette projekt er kun gældende for nogle Android-telefoner og understøtter Android telefoner med OTG-og UVC-funktioner (din smartphone, skal være ægte og licens og support eksterne kameraer, skal du sikre, at den eksterne kameraer er ikke blokeret);

2. Hvordan til at opdage, hvis telefonen har OTG funktionen:

Du er nødt til at bruge en OTG kabel.Bruge en OTG kabel til at tilslutte telefonen til et tastatur, en mus, en USB-flash-drev, og andre enheder, og du kan bruge den som normalt, hvilket betyder, at telefonen har OTG funktionen.

3. Dette kamera er tæt på den brændvidde kamera, focal længde er 3 cm til 10 cm.Hvis de fokuserer afstanden overstiger 10 cm, et klart billede kan ikke opnås.

4. Læs venligst ovenstående punkter nøje.Husk at tjekke mobiltelefon omhyggeligt, før du bestiller, ellers vil vi ikke bærer noget ansvar for den ovennævnte grunde.

sådan skal du bruge:

1. På en Android-telefon: Scan QR-koden på manual for at installere APP 'en, eller installere APP' en fra CD 'en, eller gå til download-linket for at installere APP' en, så der vises et ikon på mobil-skrivebordet, klik på ikonet, og produktet kan Til brug.Drive denne Android-endoskop er meget let, bare downloade en app, og sæt endoskopet ind i din enhed, og den app vil automatisk genkende det (sørg venligst for, at din telefon har OTG, UVC-funktion og understøtter eksternt kamera).

2. På computeren: først skal du installere den software på computeren (download fra CD-rom eller fra Internettet), og åbn derefter den software, indsætter kameraet, til computeren, og føreren vil blive automatisk installeret på computeren.Dette kamera kan derefter anvendes på en computer med software.

Funktioner:

1. Det er et hjul til justering af lysstyrken af seks LED-lys, så det kan fungere i nogle områder uden nok lys.

2. Denne er IP67 vandtæt kamera.

3. Meget velegnet til intra-oral kamera system, undervands kamera, vandtæt miniature kamera, motorkøretøjer detektor, kloak-detektor.

4. Bedst for eftersøgning og redning, kriminalitet og told-detektorer, arkæologiske inspektioner, PCB inspektioner, hjemmepleje -, luftfarts-og aerospace industries.

5. Velegnet til sygepleje og traktor industri, olie boring industri, byggeri, osv.

Produkt parametre:

* Kamera diameter: 7mm

* Kamera pixels: 300,000

* Opløsning: 640 * 480/30 rammer

* Objektiv vinkel: 67 grader

* 6 justerbare hvid LED lys

* Line-of-sight (SF) line of sight: 3cm ~ 10cm

* Linse vandtæt: IP67

* Arbejdstemperatur: -10-80 grader

● Arbejde platform : android / windows2000 / windows xp / vista / windows7 / windows8 / windows10 /

● Tilbehør : betjeningsvejledning, krog, magnet -, spejl, fastsættelse af ærmet

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Maksimal opløsning 640x480
Produkt Kategorier USB-Kamera
Ledning Type Blød Ledning
Fokus-tilstand automatisk fokusering
Mærke Arvin
Sensor Type CMOS
Typer af Lysfølsomme Elementer CMOS
Sensor pixel 300 tusind
Pakkeliste Endoskop instruktioner adapter tilbehør
Linse (mm) 7mm
Model 002
frame rate 30FPS
tekstur af materiale PC

Relaterede varer