125mm 115mm 3T Multiværktøj Grinder Så Disc Circular Saw Blade med hårdmetalskær Træ svinghjul Udskæring Disc Værktøj Multiværktøj Vinger

kr65.07

Varebeskrivelse


125mm 115mm 3T Multiværktøj Grinder Så Disc Circular Saw Blade med hårdmetalskær Træ svinghjul Udskæring Disc Værktøj Multiværktøj Vinger

beskrivelse:

De 115 mm (4,5 tommer) vinkelsliber alsidige træ kniv er den ideelle løsning for træskærerarbejde, carving og forme.Træbearbejdning værktøj har 3 hårdmetal tænder og anti-slør design, som er sikrere end 6-tand træ udskærings-disk.Dette er en af de mest almindelige træ udskærings værktøj og vinkelsliber tilbehør.

Dette er 115 mm (4,5 tommer) slibe-skive har et unikt wolframcarbid semi-cirkulær tand form, så det kan erstatte træ udskærings værktøj sæt.Det kan bruges som en danner disk for vinkelslibere, gravering og skæring hjul, og rundsavblade, specielt for træskærerarbejde.

Vinkelsliber træ skære hjul vil ikke blive overophedet, selv hvis de arbejder løbende.Slibehjul kan sikre sikker drift, fordi det vil producere en rimelig radial modstand værdi ved en høj hastighed på 13200 OMDR. / min.Det vinkelsliber træ, så disken har en særlig konstruktion, hvor disc ' en krop har en feed-stop.Det er sikrere at bruge vores træskærerarbejder diske end at bruge elektrisk sav hjul.

Det vinkelsliber skære hjul er et multifunktionelt træ skæremaskine.Dette træ-plast disc bruges til vinkelslibere er ikke kun bruges til at snitte i træ, men også til udskæring krydsfiner, laminatgulve, parketgulve (hårdttræ), gipsplader, MDF (træfiber), spånplader osv.

Det vinkelsliber skære hjul kan foretage jævn slibning og gravering.En anden fordel er den rigtige klinge diameter – 115 mm og 125 mm (4,5 cm og er 5 cm), som kan nemt kan udføre multi-purpose arbejde på flere materialer.

Produkt parametre:

Type: Træ udskærings plade

Materiale: Carbide

Arbejder materialer: træ, porebeton, plast, krydsfiner, parketgulv, gipsplader, MDF, osv.

Diameter: 115 mm

Monteringshul: 22.23 mm

Tykkelse: 3mm

Maksimal hastighed: 13200 RPM

Produkt at sælge punkter:

115mm unikke trykke kniv!

Multi-funktion circular saw blade med rekyl design.

Der er et træ udskærings-plade, der er specielt designet til vinkelsliber (fleksibel).Usædvanlige former sikre arbejde på en række forskellige materialer: træ, laminat, parket (hårdttræ), porebeton, gipsplader og plast.

Tømrer-skive har kun 3 tænder, hvilket kan give en acceptabel værdi af den radiale modstand af vinkelsliber ved høje hastigheder.

Slibning machine danner disken har en særlig konstruktion, hvor disc ' en krop har en feed-stop.Dette forhindrer pladen fra at dyppe i ukontrolleret materialer, og derved forhindre tilbageslag.

Produkt Liste:

115 * 3T Hårdmetal Circular Saw Blade X1

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 115 mm
Funktioner 4 savklingen vil ikke blive opvarmet
Brug Kommerciel Fremstilling
Funktioner 2 nem at bære og betjene
Efterbehandling Andre
Blade Type Rundsavblade
Funktioner 3 fjern snavs glat
Bladmateriale Carbide
Antallet af Pc ' er 1 Pc
Funktioner 1 Tre teech bidrage til at forhindre tilbageslag
Model-Nummer Værktøj Multiværktøj Vinger

Relaterede varer