Enjeolon 2020 ny t-shirt til herre af bomuld o-hals, korte ærmer toppe casual Enkelhed Print t-shirt T8891

kr93.05

Toppe Og Tees

Varebeskrivelse


Størrelser Og Farver:

1.Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er omkring 1 - 3cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os. 2. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Efter modtagelsen af varerne køber kan ansøge om 15 dage til at returnere eller udskiftning, skal du sikre, at varer ikke er beskadiget, og den originale emballage.

Feedback:

Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negativ(1 - 2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type toppe
Ærme Længde(cm) Kort
Krave O-Hals
Materiale Bomuld
Ærme Stil Almindelig
Mærke Enjeolon
Mønster Type Solid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Køn MÆND
Hætteklædte No
Toppe Type Tees
Stof Type Klædes
Stil Casual

Relaterede varer