Kvinder Atletiske Shorts Sport Style Stribe Yoga Shorts Sexede Lav Talje G-Streng Ord For Kvinder Ingen Spor Bomuld T Underwear Trusser

kr14.83

Yoga

Varebeskrivelse


Kvinder Atletiske Shorts Sport Style Stribe Yoga Shorts Sexede Lav Talje G-Streng Ord For Kvinder Ingen Spor Bomuld T Underwear Trusser

- Package:1* Bundløse Trusser - Der er 1-3 cm afvigelse eksisterer på grund af forskellige måling - Stof Sammensætning: det er lavet af bomuld, det er silkeblød, glat og sund, vil ikke irritere hud og vil ikke deformeret ved vask.vi har tilføjet en naturlig bomuld lag til de skridt, der er blød og behagelig, som giver dig en beskyttelse i fred og ro. - Problemfri g-streng Undertøj: Lav talje, lige som det andet lag af huden til at opfylde de kræsne krav af butt for komfort.du vil ikke få udenlandske fornemmelse i kroppen, og det kan reducere friktion under øvelsen, kan du nemt styre alle former for materiale, stof kjoler eller semi-nøgen kjoler, med sweatpants eller tætsiddende professionel slid kan også afsløre spor, som fremhæver den menneskelige krop, smukke linjer. - Komfortabel Og Åndbar: funktionen af fugt absorption og sved fjernelse af stoffer er den mest vigtige ting, vi bekymret over ,det er ligesom den tynde luft, åndbarhed og er især godt, du ikke vil føle sig varm om sommeren, og det vil ikke give dig en følelse af indelukkethed også.det er den diskrete kombination af komfort og sexede kurver, lad os vise, at den følelse af tillid og romantik nemt. - Hvis du har nogen spørgsmål, når du køber vores produkter, bedes du kontakte os i god tid, og jeg vil give dig et tilfredsstillende resultat.

>Betalingsmetode

-Når du tilføje elementet til din indkøbsvogn,kan du til kassen og gå videre med betaling.

>Forsendelse

-Vi er skibsfart med Kina post air mail-og e-pakke, efter betaling vi vil straks give dig forsendelsen.Hvis din ordre eller presserende krav om kunder(så kontakt os,vi kan sende via EMS,DHL,osv,men har brug for nogle ekstra forsendelsesomkostninger).

>Feedback

-Kære kunder, vi sætter pris på dit samarbejde med os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en positiv feedback.

-Send venligst en e-mail til os eller ringe til os, inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback, vi vil løse eventuelle problemer på en tilfredsstillende måde.

-Dine positive feedback vil blive meget værdsat.Håber, at vi kan opbygge gode &langsigtede forretningsforbindelser med dig, tak.

>Returret

-Hvis du er utilfreds med den vare, bedes du kontakte os for at få pengene tilbage, eller send igen inden for en uge.Alle varer skal returneres i original stand, og køberen er ansvarlig for returportoen.

>Kontakt os

-Hvis du har nogen spørgsmål om forsendelse og kvalitet, Pls velkommen til at kontakte os.Vi vil løse det for dig inden for 24 timer.

Bemærk:Vores pris er ikke inklusiv eventuelle skatter eller fjerntliggende områder mod tillægsgebyr.Pls lad os din e-mail-adresse ved bestilling i tilfælde af eventuelle uklare.Tak.

Internationale Købere Bemærk Venligst:

1).T han skat er bestemt af køber brugerdefinerede ikke af os, forskellige lande til forskellige skatte-sats, så hvis nogen skat, så køberen skal bære det.

2).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varer pris eller forsendelsesomkostninger .Disse afgifter er købers ansvar.

3).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Bomuld
Køn KVINDER
Funktion Åndbar
Stof Type Klædes
Elasticitet elastisk
Sport Type Yoga
Mønster Type stribet
Element Type Shorts
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Størrelse M, L
Mængde 1 Stykke
Seksuelt Suggestive No
Anledning Type low-Rise
Element Navn Bomuld Trusser
Model-Nummer NK014
Oprindelse KN(Oprindelse)
give Drop shipping
farve Hvid, sort, pink, rød, abrikos

Relaterede varer