Metal Air Rør cnc tåge kølesystem CNC Drejebænk Fræse-Bore Gravering Maskine til cnc køling Rør Tilbehør

kr232.01

Varebeskrivelse


Gode Nyheder: Kære venner!Har en god Nyhed fra RATTM MOTOR , vi har lager i Tyskland,EU .Levering skib fra Germanyr og international standard forsendelse af DHL/ Deutsche Post en transportform!Bemærk: Der er nogle EU-lande i www.phyto.dk kan ikke vælge at sende fra Tyskland, men du kan vælge levering fra Kina, faktisk har vi bliver sendt fra Tyskland.Andre lande, for stadig sende fra Kina!!

Pakken indeholder: 1 x Metal slange Skære køling sprøjte

Funktioner:

1) til At løse problemet med den maskine, en masse vand, og lettere at rense.

2) Køling behandling løsning kan spare mere end 80%, den kølende effekt er intet mindre end den konventionelle vandkølet.

3) Gas behandling rester var blæst væk, forarbejdning mere sikker.

4) spray kølevæske gas og kølevæske er justerbar, nem at bruge på forskellige betingelser for forarbejdning.

5), som Leveres sammen med kølevæske spray flaske indehaveren.

6) Denne flaskeholder med en bred vifte af populære drik flaske størrelse, for at gøre det lettere for kunderne at udskifte flaske.

7) Kan være vilkårligt snit længden af rør, den grundlæggende længde på 1,4 meter.

8) Metal slange, lang levetid.

Tekniske parametre:

Plastik slange med dyse længde: 35cm

Rørledningens længde: 1,4 m

Gas-port diameter

Lufttryk> 2bar

Forholdsregler: 1. Brug en ren væske. 2. Brug ikke ætsende væsker. 3. Når væsken er ikke noget pres, produktion, sikre, at lufttrykket interval er 5-7KGF/CM2 (den forstøvning effekt er relateret til gas volumen og lufttryk). 4. Viskositeten af den væske, der anvendes, er under 68 cSt.Metal kølevandsledningen brugt i metal skæring er: Vandige opløsninger, Emulsioner, Skæring olier.Tilsætningsstoffer til skæring af væsker Kemikalier, der tilsættes for at forbedre ydeevnen af skærevæsker kaldes tilsætningsstoffer.Fælles olie og højtryksadditiver, anti-rust tilsætningsstoffer, anti-mug tilsætningsstoffer, anti-skum tilsætningsstoffer og emulgatorer osv.

1. Vandig opløsning Den vigtigste komponent i den vandige opløsning er vand, og dens køleeffekt er god.Hvis formuleringen væske, der er gennemsigtig, det er bekvemt for operatøren at observere.Men, rent vand har en tendens til rust metal og smøring ydeevne er dårlig.Derfor, en vis mængde af de tilsætningsstoffer, der tilsættes ofte til den vandige opløsning til at opretholde både køling og god rust modstand og visse smørende egenskaber. 2. Emulsion emulsion, som er fremstillet ved fortynding af emulgeret olie med vand.Den emulgeret olie er lavet af mineralsk olie, emulgator og tilsætningsstoffer.Efter at være blevet fortyndet med 95-98% vand, bliver det en mælkeagtig hvid eller gennemsigtig emulsion.Det har en god kølende effekt, men på grund af det store indhold af vand, smøring og rust modstand er fattige.For at forbedre sine smørende ydeevne og anti-rust ydeevne, en vis mængde af fedtet, højtryksadditiver og anti-rust tilsætningsstoffer, som kan være tilføjet til at forberede et ekstremt pres emulsion eller en anti-rust emulsion. 3. Skæreolie Den vigtigste komponent i at skære olien er mineralsk olie, og et par bruge animalsk eller vegetabilsk olie eller sammensatte olie.Ren mineralsk olie ikke danne en stærk smørende film på friktion interface, og smøring effekt er generelt.I praktisk brug, olie tilsætningsstoffer, højtryksadditiver og anti-rust de tilsætningsstoffer, der tilsættes ofte for at forbedre smøring og rust modstand.Animalske og vegetabilske olier har god "oiliness" og er egnet til lav hastighed, efterbehandling, men de er tilbøjelige til nedbrydning, så det er bedst ikke at bruge eller bruge mindre, men prøv at bruge andre erstatninger, såsom mineralsk olie, der indeholder højtryksadditiver, såsom svovl og klor.Køleeffekten af skærevæske afhænger af dets varmeledningsevne specifik varmekapacitet, varmen til fordampning, fordampning sats, flow, flow, og lignende.Generelt, vandige opløsninger har den bedste køling, olier, som er de værste, og emulsioner er i mellem og tæt på vand.Den rensende effekt af skærevæske: Når skarpe genstande (såsom skære jern) eller pulver (såsom slibning), i metal skæring, skære-væske er nødvendig for at have en god rensende effekt.Rengøring ydeevne er relateret til den rige del af skæring, den flydende og det tryk, der anvendes.For at øge permeabiliteten og fluiditet af skærevæske, en større dosis af overfladeaktive stoffer og en lille mængde mineralske olie er ofte tilsat, og en stor fortynding forholdet er brugt. (Vand tegner sig for 95% - 98%) i s lavet i en emulsion eller en vandig opløsning; det kan i høj grad forbedre dens rensende effekt.For at forbedre sin rødmen evne, det vil vaske væk snavs og støv i gang, og ofte give et vist pres under brug og opretholde et tilstrækkeligt flow.

Forsendelse

=================================================================== Bedes du åbne pakken og kontrollere, om der er nogle skader, før tegn, hvis der er nogle skader , skal du ikke tilmelde og straks kontakte os.Vi sender til hele verden,men hvis dit lands skik er strenge, bedes du kontakte os, før du byde ind til detaljer og bekræftet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Rør Længde 2m
tilstand Ny
Type Horizontal
Gas-port diameter 11mm
Model-Nummer WD-01
Anvendelsesområde CNC Drejebænk Fræse-Bore Gravering, værktøjsmaskiner ,cnc køling
Lufttryk >2bar
Slange med dyse 48cm
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer