2020 Ny Model GIV Oprindelige Tourbillon mænd ser top mærke luksus dobbelt Skelet Safir mand ur Relogio Masculino

kr3 095.51

Mænds Ure

Varebeskrivelse


100% Ægte, Oprindelige GUANQIN Tourbillon

Kære Venner, Velkommen til GUANQIN se butikken.Mit navn er Wang si yin, GUANQIN ' s General manager.Jeg er beæret over at præsentere dig denne høje kvalitet ur -GUANQIN Tourbillon Ure.Det er indlejret med en høj kvalitet i 100% Oprindelige Tourbillon bevægelse, vi er støtte til Private brugerdefineret.Se billeder vises her for din reference, hvis du ønsker at vide mere om denne model, kan du kontakte Vores professionelle kundeservice.vi håber, at hjælpe dig med at gøre en rigtige vælger,har en god dag .

Q&A :

1.Real Tourbillon Bevægelse? Ja.vi lovede, at det er rigtig Tourbillon bevægelse . 2.Som shipping måde.www.phyto.dk officielle forsendelse stå .hvis nødvendigt, DHL eller EMS,kan du kontakte os . 3.Hvor lang Garanti。 Vi lovet 3 års Garanti.

Kompliceret Proces

1 Stk Tourbillon produkt :Mere end 6 måneder Mere end 450 processer Mere end 70 bro plader polering processer

Parameter

Movt:Original Tourbillon Movt Spejl:Syntetisk Safir Glas Skive:Dobbelt-Sidet Skelet Frekvens:28800Hz/Hr Effekt: Om 36-48(fuld vind op ) Fejl:Om ±10'ere/dag

Top-Polsk

Dobbelt-sidet Spejl Safir

Skive Spejl og Tilbage Dække både bruges Spejl Safir

Top 316 Rustfrit Stål

BOKSEN VIS

Tourbillon Indledning

Tourbillon watch er et ur hastighed guvernør opfundet i 1795 af den Schweiziske ur master, Mr. Louis Breguet.Fransk Tourbillon (også kendt som Tiberon), med betydningen af "spabad", refererer til det mekaniske ur, der er udstyret med "roterende escapement hastighed styrende mekanisme".Tourbillon er en kombination af udtale og gratis oversættelse.Baodi opfundet tourbillon mekanisme til at rette de fejl, der er forårsaget af tyngdekraften på et urværk.Almindelige mekaniske ure, på grund af indflydelse af foråret trykken, metal træthed og tyngde, den fejl er stor.Princippet om tourbillon er dybest set at designe balance foråret, gaffel armen og escapement-system til at fungere på samme akse.Svinghjulet drejes kontinuerligt under drift for at reducere virkningen af tyngdekraften.Da uret ikke er placeret vertikalt i lang tid, tourbillon enhed har ingen effekt på se så meget som et ur.I dag, næsten alle af uret kerne-råvarer og centrale dele, kan kun produceres i Schweiz.Den helt originale Swiss tourbillon watch bevægelse er mere end en million yuan.Det mekaniske ur fyldt med tourbillon bevægelse har altid været en darling af samlingen.Proportunity af flere valutaer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Bandet Længde 24cm
Lås Type Tryk På Knappen Skjult Clasp
Dial Diameter 42.5 mm
Bagcoveret SAFIR
Model-Nummer GUANQIN TOURBILLON 7018
Bevægelse 100% Tourbillon
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Vandafvisende
Vandtæthed Dybde 3Bar
Sag Materiale Rustfrit Stål
Element Type Mekaniske Armbåndsure
Sagen Tykkelse 10,5 mm
Skive Vindue Materiale Type Safir-Krystal
Spejl SAFIR
Karakteristisk Double-sided skeleton
Mærke GIV
Bånd Bredde 20mm
Bokse & Sager Materiale Træ
Sag Form RUNDE
Bandet Materiale Type Læder
Stil Luksus/jv

Relaterede varer