Elektrisk Pressoterapi Luft Kompression Ben Fod Massager Vibrationer Infrarød Terapi Arm Talje Pneumatiske Luft Bølge Pres Machin

kr864.14

misc

Varebeskrivelse


Dette er en 8-hulrum massageapparat med udluftning huller

Bestil nu! !Give dig en elektronisk massageapparat gratis

Produkt parametre:

Nominel effekt: 50VA

Nominel spænding: 220V (110V kræver en separat ordre system)

Trykområde: 0-30kpa

Justering: 0-30M

Kære venner!Vælg venligst en passende pakke efter dine behov.Indholdet af pakken er som følger, s leasing-læs nøje: 1 arm + 1 luftpumpe B: 2 arme + 1 luftpumpe C: 2 ben + 1 luftpumpe D: 2 ben + 1 arm + 1 luftpumpe E: 2 ben + 1 bælte + 1 luftpumpe F: 2 arme og 2 ben + 1 bælte + 1 luftpumpe husstanden pneumatiske massageapparat danner en cyklisk pres på den led, gruppe ved gentagne gange at udfylde og frigivelse af luft til multi-ballon, og udfører en ensartet og overskuelig ekstrudering fra den distale ende af benet til den proksimale ende af benet for at fremme blodgennemstrømningen og forbedre.Mikrocirkulationen, som øger blodgennemstrømningen til arme og ben, hjælper med at forhindre dannelsen af blodpropper, forhindrer lemmer ødem, og direkte eller indirekte forhindrer mange sygdomme, der er forbundet med blod ring.

For det fjerde produktion punkt: 1. 4-kammer luft udsving give en fuld-skala massage fra tæerne til lårene. 2. Sammenlignet med andre elektroniske og fysiske trykke instrumenter, den pneumatiske type er mere komfortable. 3, massage hastighed og kulderystelser lignende, så det føles nemmere 4, pneumatiske tryk, for at undgå risiko for elektrisk stød og brænde 5, blot slam-stikket til at punktere, 6, reduktionsventilen kan nemt styre trykket 7, behandling tid kan indstilles i henhold til de fysiske betingelser, 8, strukturelle fastgørelse 'lavt støjniveau, lave vibrationer 9, bærbare, kompakt design, der sparer plads, energi at spare.Femte, brug af: 1. Vælg det relevante sæt eller de nedre lemmer til at bære den, og tilslut den indstillede eller den indre krop til controlleren.Fjern se, ring, armbånd, osv.når bære ing øverste ærme, da det ellers kan skade kroppen eller skade den dårlige sæt: Når iført den nedre lemmer ærme, bedes du tage indholdet ud af den varme lomme og bruge det.Ellers, vil kroppen blive beskadiget på grund af pres eller ærmet vil blive beskadiget.Bemærk bære tøj og gøre det igen. (Lynlåsen kan glide under brug, så skal du bære tøj.Brug, kan du ikke bruge den i ærmet på den nøgne krop) 2. Tænd for strømmen.Drej på afbryderen. 3. Klar til at angive det tidsrum (30 minutter eller mindre), og pres i henhold til dine behov.

Forsendelse over hele Verden freeShipping.Ordrer, der blev behandlet inden for 4 dage efter betaling er lavet, og verifikation.Vi vil arrangere forsendelse i henhold til den adresse, som køberen har fastsat, Så du bedes venligst bekræfte og kontrollere at den adresse, du har udfyldt, når køb.Fragt vi tilbyder, er Kina Post Air Mail, så hvis du ønsker at vælge DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, bedes du kontakte os, før du køber det.Service transittiden er leveret af transportøren, i weekender og på helligdage er der udelukker, så leveringstiden kan være længere, end vi lovede, især i feriesæsonen, så vær tålmodig.Nogen tracking opdaterede oplysninger vil informere dig i god tid, kan du også få de tracking oplysninger fra den officielle hjemmeside.Ekstra told eller importafgifter er ikke inkluderet i prisen.Retur&Refusion, Hvis du har returneret produktet til os, Bedes du give den tracking nummer til os.Alle returnerede varer skal være i original emballage og stand.Hvis de ordrer, der ikke er kommet i gang, bedes du kontakte os, vil vi arrangere en genoverførsel eller en tilbagebetaling for dig.Hvis du ønsker refundering, bedes du kontakte vores kundeservice, og du behøver ikke åbne en tvist direkte.Feedback Feedback er meget vigtig for os, stræber vi efter 100% tilfredshed, hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os først , vi vil løse det hurtigt og i den bedste måde.Bedes forlade os positiv feedback og give alle 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter, dine varmt anbefale vores motivere til at komme videre, vi vil virkelig sætte pris på din tid, hvis du forlod positiv feedback.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Seler & Støtter
Materiale ABS
Virkning Udgivelse Smerter Fra Sygdom
Mærke DISIYING

Relaterede varer