Lightdow 12" 30cm Balance Sammenklappelig Kamera Reflektor 18% Grå Grå Kort Dobbelt Ansigt Hvid

kr44.91

Varebeskrivelse


Lightdow 12 " Tommer 30cm 18% Gråt Kort Reference Reflektor Fotografering Studio White Balance Grey Kort med Taske

Beskrivelse:

Materiale: PU læder, krat modstand, hukommelse stål skelet, million gange uden deformation.

Produktet ene side er grå, den anden side er hvid, en for nøjagtig eksponering, mens den anden for indstilling af hvidbalance, hvis de fotos, du skyde er altid alt for mørke eller for lyse, blå eller gul, så brug denne.

Ved hjælp af den nyeste dobbelt-sidet design, midten af det 18 grader grå-kort med en sekundær fokus skala, på den anden side er ren hvid,som er den bedste måde at tune hvidbalance farve af fotografering, kan foldes sammen til lille taske, når den ikke er i brug, nem at bære og bruge

Fordele i forhold til almindelige grå pap-kort : kan foldes, nem at bære, PU læder tekstur er ikke let at skade, beskidt kan krat, lang levetid.

Specifikationer:

Grå side: Reflektans 17.8%; Tæthed 0.74

til Max.afvigelse af reflektans: 2%

til Max.fejl i eksponering målinger: 1/8 af F-stop

Størrelse:30 x 30cm

Netto vægt:ca 70g

Hvordan du bruger det :

1. Drej kameraets strøm på og sæt det i alle optagefunktioner.Kameraet skifte største kontrol-hjulet for at indstille hvidbalancen til LCD display på FORHÅND position, hold WB-knappen i mere end 3 sekunder, og displayet Pre begynder at blinke, kan Du foretage en manuel hvid balance indstilling.På dette punkt linse justering grå kortet ved at trykke på udløseren, hvis målingen er vellykket, LCD-displayet vil vise Gd .. 2. Afstanden mellem linsen og grå-kort skal opbevares på over 15 cm, og den grå-kortet skal være fyldt med hele skærmen så meget som muligt, og enhver projektion bør undgås på den grå kort. 3. Den grå balance processen er uafhængig af den brændvidde, og AF auto focus kan konverteres til MF manuel fokusering og brændvidde er justeret til uendelighed.Formålet er at gøre det grå kort mere sløret og blød.Eksponeringskompensation funktion, der kan blande sig med de målte data, kan det anbefales at lukke eksponering udfylde funktionen Pakke indhold:

1 x 12 "/30cm Grå/Hvid Balance-Kort

1 x taske

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer LN001
Mærke lightdow
Pakke Ja

Relaterede varer