OEM-For Samsung Galaxy A50 A50S LCD Touch Skærm OLED Digitalisere Montering Udskiftning Ramme Med Gave

kr259.99

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


Produkt Beskrivelse

1.Hvert emne har været kontrolleret og i god stand, før forsendelse. 2.100% Brand Nye TESTET Og ALDRIG BRUGT. 3.LCD touch skærm samling indeholder mange forskellige integrerede komponenter: ①Touch Skærmen ②AMOLED ③Frame eller ikke. 4. Garanti:Vi tilbyder 16months warranty (GARANTI BORTFALDER, hvis LCD - /Flex kabel - /Frame beskadiget efter Installationen eller under install).

For Samsung A50

Størrelsen er :6.4' inches Kompatibel med: SM-A505F/DS; SM-A505FN/DS (Global); SM-A505GN/DS (APAC); SM-A505FM/DS (Rusland); SM-A505YN (AU/NZ); SM-A505W (Canada); SM-A505GT/DS (Brasilien); SM-A505U1 (USA ulåst); SM-A505U (USA); SM-A505G/DS (LATAM)

For Samsung A50S

Størrelsen er :6.4' inches Kompatibel med: SM-A507FN/DS (Global); SM-A507F/DS (Vietnam); SM-A5070 (Hong Kong, Kina)

Bemærk:

Garanti&Returret:

1. Varme tips Når forsendelsen er ankommet, skal du Kontrollere, om produkterne er i god stand.Hvis en skade på pakken, skal du ikke acceptere pakke og feedback til os Vil du lave en simpel test, før de rigtige installation på grund af elektronik er meget skrøbelige og let at bryde. 2. Garantibetingelserne Alle elementer er med garanti i 6 måneder, da pakken ankom Venligst kontakt os med oplysninger om problemer, når du har fået noget problem Ethvert problem med kvaliteten, vi vil ansvaret for det, men vi er ikke ansvarlige for skader under installation eller defekt forårsaget af personlige faktor Alle de produkter, naturligvis med fysiske skader vil blive annulleret, med garanti 3. Tilbagevendende Politik Varer skal returneres i samme stand som ved levering, eller i det mindste sikker nok pakning metode, for at undgå beskadigelse under levering Udskiftninger vil blive sendt med din næste bestilling, Hvis du foretrækker det kredit-eller ønsker at bytte den til andre dele på din næste bestilling, bedes du kontrollere de oplysninger med os.Om OS Istool ,5 år-butik på www.phyto.dk, vi har været i branchen i 9 år, og der er specialiseret i forskellige af elektronik og tilbehør wholesaleLocated i Shenzhen City, vi har en enorm bred og dyb kilder til former for elektronik Med stor passion om at levere fremragende kvalitet, rettidig levering og komplet service, som sikrer dig, at du får kvalificerede produkter.Vi har nu over 12500 kunder over hele verden, hvoraf de fleste er reparation butikker og forhandlere.Vi er altid glade kunder' langsigtede forretninger, vi har også dybt tillid til det fremtidige samarbejde.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Garanti 6 måneder
Skærm > 3"
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
LCD-Kit Ja
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatible Mærker Samsung
Certificering INGEN
Mærke Elekworld
Punkt Betingelse Ny
Kvalitet 100% OEM-helt nye
QC Test 3 gange før forsendelse
Type LCD - & Touch Screen Digitizer
Materiale AMOLED
Display Opløsning 2560x1440
SKÆRM Type IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Model-Nummer For Samsung Galaxy A50 A50S
Display opløsning 720 × 1520 pixel, 19

Relaterede varer