Mickey Baby Rompers Buksetrold Piger Tøj Disney Boy Tøj Minnie Nyfødte Baby Vinter Tøj Roupas Bebes Spædbarn Jumpsuits

kr49.94

Varebeskrivelse


Bemærk:

På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Du bedes venligst bekræfte din adresse, postnr, telefon, er korrekte, før du betale for det.Hvis vi bekræfter din betaling, vil vi sende den til dig så hurtigt som muligt.

FAQ

1. Er de produkter, som de samme som billedet?

Svar: 85-98% svarer til billeder, men der vil være en lille farve forskel på grund af forskellige skærme og lys.Hvis du er i tvivl om nogle produkter, kontakt os venligst for at bekræfte det.

2. Skal jeg betale told og afgifter?

Vi er ikke ansvarlige for told og afgifter.Hvis dit land ikke er ret strikse med på de takster, når du placerer en ordre, vil du bedst til at fortælle os, hvad værdi er ok at skrive på pakken, ellers vil vi ikke tage noget Ansvar for told og afgifter.

3. Hvornår vil du sende min ordre?

Normalt vil vi arrangere levering indenfor 24-48 timer efter din betaling er bekræftet af www.phyto.dk, og det vil blive overvåget i løbet af 2-5 dage, eventuelle problemer, bedes du kontakte os.

4. Hvor længe kan jeg få min ordre?

Den shipping tid afhænger af den måde, logistik og land.Og ferien kan også påvirke den shipping tid.Så følgende logistik tid er kun til reference.Hvis der er noget problem, velkommen til at kontakte os.

5. Hvis der er et problem, kan jeg få mine penge retur?

Ja, Hvis det er alle vores fejl, og vi vil tage det fulde ansvar.Vi håber, at du kan forhandle med os først, ikke kontrolkanalen en tvist, vil vi gøre vores bedste for at løse det, indtil du er tilfreds!

6. Hvad med kvaliteten af den vare?

Vi vil kontrollere varen grundigt inden levering, og vi forsøger vores bedste for at sørge for de elementer, der er gode.Selv om det er muligt at have nogle små tråde, støv eller ulige størrelse, vi kan gøre billig børnetøj, men ikke luksus, skal du tænke to gange, før du bestiller.

7. Kan jeg tage forhandler pris?

Ja, du kan tage forhandler pris, Som forsendelses omkostninger er højere for lille mængde.Så vores forene pris vil være fleksibel.Du kan spørge vores salg beofore ordreafgivelse.Jo mere du tager, jo mere rabat du vil få.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Krave O-Hals
Model-Nummer 215
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Lukning Type Dækket Knappen
Ærme Længde(cm) Fuld
Mærke Disney
Materiale Polyester
Mønster Type Tegnefilm
Sammensætning Bomuld/Polyester
Køn Unisex

Relaterede varer