448pcs/set Automotive Plast Nitte Pin-Klip-Kit Til Audi A3 A4 B6 B8 A6 B5 C6 80 B7 A5 Q5 Q7 TT 8P 100 8L C7 Bil Tilbehør

kr125.25

Varebeskrivelse


448pcs/set Automotive Plast Nitte Pin-Klip-Kit Til Audi A3 A4 B6 B8 A6 B5 C6 80 B7 A5 Q5 Q7 TT 8P 100 8L C7 Bil Tilbehør

Du kan bruge disse fender plast nitte at fastgøre forskellige trim panel,som kofanger og fender osv.Denne kofanger push-pin-koden er nem for dig at bruge,kan du bruge værktøjer til at installere det og trække dem ud eller skære i dem.Der er forskellige typer af bil push pin-kode for dig at bruge,det er en universel type, som kan bruges i næsten enhver bil.Lavet af plast,denne bil push pin-kode er let og kan absorbere vibrationer og vil ikke let at løsne.Dette trim nitte er stærk og holdbar,ikke nem at knække, og ikke let at være slidt ud,kan anvendes til en lang tid.

Specifikation:

Materiale: Plastik + Metal.Farve: vist som billede.Størrelse: Vis som billede.

Bemærk

Der kan være en smule farve fordrejninger på grund af forskellige computer resolutioner.Der kan være en lille fejl på grund af forskellige hånd måling.

Feedback:

1. Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service. 2. Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Kontakt Os:

1. Hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os!Tak! 2. Vi må forsøge at svare så hurtigt som muligt.Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du har!Tak For Din Støtte! !

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Item Højde 0inch
Item Længde 0inch
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type plast
Item Bredde 0inch
Element Type Fastener & Klip
Model Navn Automotive Plast Nitte Bil Fender Kofanger Interiør Trim Push Pin-Klip
Element Vægt 0.74kg
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC

Relaterede varer