15W Trådløse Oplader Qi Hurtig Trådløs Opladning Station Oplader til Smartphones

kr45.22

Varebeskrivelse


15W Trådløse Oplader Qi Hurtig Trådløs Opladning Station Oplader til Smartphones

Bullet Punkter: 1、Fat Opladning: Den trådløse oplader, udstyret med den automatiske anerkendelse af hurtig opladning mode, og det giver klassifikation, indregning og hurtig opladning til IOS, Android-telefoner, opladeren har 15W høj ydelse, og med 10W hurtig opladning og 15 WATT max output opladeren kan identificere den model af din telefon og giver den med den hurtige opladning.

2、Effektiv og Præmie: opkrævning effektivitet af, at den trådløse oplader er høj, og dens trådløse opladning konverteringsfrekvens er 80%, og den 15W hurtig opladning trådløse oplader er 2 gange hurtigere end almindelige modeller.

3、Flere funktioner: Den trådløse oplader kan bruges som en mobiltelefon holderen for at se live-udsendelser, film, video-chat og spil.Og det kan placeres vertikalt eller horisontalt, og det kan bruges til trådløs opladning til enhver tid.

4、Fremragende Kompatibilitet: Den trådløse oplader er egnet til forskellige trådløse opladning enheder på markedet, der understøtter QI standarder, herunder nye modeller på markedet.

5、Følsomme Sensorer: Sensing afstand af opladeren er mindre end 8mm, lægge mobiltelefonen på den oplader din telefon-model, vil blive identificeret, og telefonen vil blive opkrævet umiddelbart, at opladeren er egnet til en telefon med et beskyttende hylster.

Funktioner:

1. Fedt Opladning: Den trådløse oplader, udstyret med den automatiske anerkendelse af hurtig opladning mode, og det giver klassifikation, indregning og hurtig opladning til IOS, Android-telefoner, opladeren har 15W høj ydelse, og med 10W hurtig opladning og 15 WATT max output opladeren kan identificere den model af din telefon og giver den med den hurtige opladning.

2. Effektiv og Præmie: opkrævning effektivitet af, at den trådløse oplader er høj, og dens trådløse opladning konverteringsfrekvens er 80%, og den 15W hurtig opladning trådløse oplader er 2 gange hurtigere end almindelige modeller.

3. Flere funktioner: Den trådløse oplader kan bruges som en mobiltelefon holderen for at se live-udsendelser, film, video-chat og spil.Og det kan placeres vertikalt eller horisontalt, og det kan bruges til trådløs opladning til enhver tid.

4. Fremragende Kompatibilitet: Den trådløse oplader er egnet til forskellige trådløse opladning enheder på markedet, der understøtter QI standarder, herunder nye modeller på markedet.

5. Følsomme Sensorer: Sensing afstand af opladeren er mindre end 8mm, lægge mobiltelefonen på den oplader din telefon-model, vil blive identificeret, og telefonen vil blive opkrævet umiddelbart, at opladeren er egnet til en telefon med et beskyttende hylster.

Specifikationer:

Materiale: ABS øko-venligt materiale + elektroniske komponenter

Farve: Athen sort, enkel hvid

Effekt: 15W/10W/7.5 W/5W

Opladning frekvens: 100K-205KHZ

Transmission distance: ≤10MM

Opladning konverteringsfrekvens: ≥80%

Input spænding: 5/2A, 9V/1.67 EN

- Kompatible enheder: alle QI-standard for trådløs opladning enheder

Størrelse: 12*8*10 cm/4.72*3.15*3.94 i

Packing Liste:

1 x Trådløs Oplader

1 x Base

1 x ladekabel

(Kun den ovenfor emballage indhold, andre produkter er ikke medtaget.)

Bemærkninger:

1. På grund af forskellene i kameraudstyr, lys intensitet og skærme med den farve varen kan være lidt forskellige fra det, der vises i billeder.

2. På grund af manuel måling, bedes du give en tolerance på 0,1-2cm.

3. Produktet er kun egnet til enheder, der understøtter trådløs opladning.Forskellige mobiltelefon-modeller, der understøtter forskellige hurtig opladning beføjelser.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Anvendes Fast Charge-Protokoller Andre
Max. Udgangseffekt 15W
Oprindelse KN(Oprindelse)
Strømkilde A. C. Kilde
Type Desktop
Mærke Rondaful
Input 5V/2A
Model-Nummer --
GaN no
Output Interface INGEN

Relaterede varer