Populære søde kat ear hovedtelefoner piger trådløse bluetooth-5.0 foldning hovedtelefoner BT-028C giftLED lysende hovedtelefoner transmission

kr172.46

Varebeskrivelse


Køb Bemærkninger:

Mange tak for Valget af Vores Produkter, som Blandt Mange Sælgere.For at Beskytte deres Legitime Rettigheder og Interesser og Lindre Dine Bekymringer, Vores Virksomhed Vil Gøre følgende Garanti Service Forpligtelser over for Dig i Henhold til de Relevante Regler:

Vi Nøje at Overholde Princippet om Reparation, Udskiftning og Returnering af Varer (Tre Garantier for Korte) af Råvare-Sælgere.

Tre Poser af Forpligtelser:

1. Fra Datoen for Køb, Kvaliteten af Selve Produktet Vil Blive Ombyttet Indenfor 7 Dage (Køber og Sælger Bærer Omkostningerne ved at vende Tilbage og vende Tilbage som Henholdsvis er, Bedes Forstå Mere, Fordi Fabrikken Direkte Salg Er Udelukkende for Profit),6 Måneder Gratis Garanti, livslang Vedligeholdelse Service, Engagement, Service, udløb, Skal Være Underlagt Vores Trading Tid.

2. Hvis Køberen Føler sig Upassende Eller Ikke Ønsker at Købe Produkter i Vores Virksomhed, de Køber, Skal være Forsynet med Fragten og Returnere Pakken i Vores Butik.Den Tid, der Er Inden for To Dage fra modtagelse af Varerne. (Bemærk: du bedes Venligst Bekræfte Dit Køb Hensigt, før du Køber Vores Produkter så Meget som Muligt, Så man Ikke Føler sig Upassende, og ikke efter at have Modtaget de Varer, Vil dette Medføre, at Alle Udgifter og Problemer, Der Bør Ikke Være Spildt).

Garanti-Bestemmelser:

1. De Vare Ikke under Normale Betingelser (Bemærk: den Normale Bruger, Refererer til den Fysiske Skader Forårsaget af Ikke Forsætlig Eller Uagtsom Faktorer, der er af Almindelige Brugere under Normale brugsforhold), fra den Dato Du har Købt Dem fra de seneste 7 Dage, Kan Blive Udskiftet Gratis de Samme Typer af Produkter (Købere og Sælgere af, At der Ville Blive afholdt af Back-og-Tilbage Regning) og 1 Års Gratis Garanti, livslang Vedligeholdelse (Kun Opkrævet for de Materielle Omkostninger de Forventede Omkostninger og Omkostninger).

2. under Udskiftning Periode, en Del Udseende Skade, Er Kun udstyret med Garanti Service, og Udskiftning Er Ugyldige.

3. Tilbehør (Såsom Oplader, Øretelefon, Data Kabel, Osv.) Er Ikke Omfattet af Erstatning og Garanti Fordi De Hører til en Lav Værdi Sårbare Tilbehør.

Garantien Vil Være Automatisk Undgåelse under følgende Omstændigheder:

1. Produktet Var en Fejlagtig Betjening, Uagtsomhed Eller for Nogen Ret til at Inddrive på Grund af Force Majeure (f.eks: Oversvømmelse, Brand, Jordskælv, Lyn Osv) Skade, der er sket;

2. Produktet Har Været Repareret Eller Ændret af Ikke-Teknisk Personale til Selskabet.

3. Produktet Krop Kode Eller Garanti Label Er Blevet Erstattet, Ændres Eller Revet Af;

4. Ikke Installere, Betjene Eller Vedligeholde som Oprindeligt Forudsat;

5. Udseendet Er Alvorligt Beskadiget, og Krakket;

Kunder Nødt til at Bære Omkostningerne ved at Sende de Produkter, Vores Virksomhed og Hente Varer efter at Være blevet Repareret:

1. Hvis Køber Finder Problemer, efter du har Modtaget Produktet (Det Skal Afspejles til Os Inden for 24 Timer efter at du tilmelder til Det), Køber og Sælger Skal Bære Omkostningerne ved Ombytning og Returnering.

2. for Udskiftning Eller Garanti på Alle Produkter i Fremtiden, skal Du Dobbeltklikke Billetpriser Køberen til at Tage sig af sig Selv.Vores Virksomhed Nægter at Underskrive for Alle Betaling ved Ankomst!

Tips:

Udfyld Oplysninger om Garanti Korrekt (Angiver kontaktens Navn, Adresse, Telefonnummer og Produkt Problemet i Detaljer) for de Varer, Der Er Sendt til Os for Udskiftning og Garanti, Vil vi Returnere Varerne til Dig, i Henhold til den Kontakt Adresse på garantibeviset.

Tak for Din Forståelse og Støtte, og Ønsker Dig en Glad Shopping!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Impedans Udvalg fra 33 til 100 Ω
Stik USB
Kontrol-Knap Ja
Vandtæt No
Volumen Kontrol Ja
Støtte APP Ja
Stik Type Line Type
Opladning Metode Kabel
Aktiv Støj-Aflysning Ja
Bluetooth-Version 5.0
Funktioner Google Support Assistant
Er wireless Ja
Meddelelse Ægte Trådløs
Trådløse Type INGEN
Understøtter Hukommelseskort No
Vocalism Princippet Andre
Stil Hovedtelefon
Med Mikrofon Ja
Mærke NoEnName_Null

Relaterede varer